Počele audicije za X Factor, sutra kasting u Sarajevu (FOTO)

Prva predaudicija popularnog televizijskog formata održana je juče u sjajnom ambijentu u Budvi, gde su stotine kandidata pokazali svoj muzički talenat

  • 0

Predaudicija za prvi serijal domaćeg izdanja muzičkog talent šou-programa "X Factor" održana je u Budvi. U veseloj atmosferi u tamošnjem hotelu "Avala resort &Villas" okupilo nekoliko stotine kandidata koji su pokali svoje umeće i talenat.

Milena Popović, portparol popularnog televizijskog formata istakla je za Telegraf da je više nego zadovoljna odzivom učesnika i da je sve ovo uvertira za predaudicije koje će održati u Novom Sadu i Beogradu.

- MBK produkcija, izvršni producent i vlasnik licence "X Factor" je prezadovoljna prvom održanom pred-audicijom u Budvi, u hotelu "Avala". Prijavilo se više stotina kandidata iz Podrgorice, Kotora, Bara, Ulcinja, Cetinja i ostalih gradova, a zanimljivo je da su interesovanje pokazali i talentovani pevači koji godinama unazad žive na drugim kontinentima, ali imaju veliku želju da učestvuju u prvom "X Factoru" baš na regionu odakle su poreklom. Budući da tražimo buduću muzičku zvezdu, od kandidata očekujemo da odlično pevaju, ali i da budu jake, stabilne ličnosti. S obzirom da su predaudicije tek počele, pozivamo sve zainteresovane da se prijave ili direktno dođu na neku od predstojećih predaudicija - rekla je Milena Popović za naš portal.

Sve predaudicije počinju u 10 časova ujutro, a datumi i lokacije su sledeći:

SARAJEVO (22. avgust) - PINK BH, Trg Solidarnosti 10 (Alipasino polje)

BANJA LUKA (23. avgust) - Narodno pozoriste Republike Srpske, Kralja petra I Karadjordjevica 78

SKOPJE (25. avgust) - City mali Cineplex, Ljubljanska 4

NIŠ (27. avgust) - Narodno pozoriste Nis, Sindjelicev trg bb

NOVI SAD (28. avgust) -  Gimnazija "Laza Kostić", Laze Lazarevića 1

BEOGRAD (29, 30. i 31. avgust) - Kombank arena, Bulevar Arsenija Carnojevica 58, Novi Beograd

Za predaudiciju je potrebno spremiti pet celih kompozicija.

Sve detaljnjije informacije možete pronaći na zvaničnoj Fejsbuk stranici "X Factora".

Prvi serijal "X Factor Adria" počinje se emitovanjem 14. oktobra. Intervju sa Mirkom Vukomanovićem, glavni muzički producent i direktor marketinga produkcije MBK, koji je u razgovoru za Telegraf otkrio sve o ovom muzičkom šou-programu, možete pročitati ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA