Pogledajte kuću Seke Aleksić! (FOTO) (VIDEO)

Pevačica se na Tviteru pohvalila slikama svoje vile u Staroj Pazovi čija se vrednost procenjuje na oko pola miliona evra

  • 20

Nakon čitavog serijala fotografija na kojima se pohvalila svojim bujnim grudima, iz različitih uglova, a i drugim delovima tela, pevačica Seka Aleksić je ovoga puta na svom Tviter profilu postavila sliku svoje raskošne kuće!

Pevačica je 2009. na placu od skoro 100 ari, u blizini Stare Pazove, počela da gradi, kako ga je nazvala, svoj dvorac iz snova. Vila sa bazenom, koja, kako se priča, vredi oko 500.000 evra, faktički je završena tek pre nekoliko meseci, kada je Aleksićeva konačno u dvorištu napravila bazen.

A unutrašnjost Sekine vile izgleda ovako:

Inače, Sekina kuća je popločana granitom boje slonovače, prostorije su velike sa mnogo prozora, a posebna zanimljivost je ogromno kupatilo od čak 40 metara kvadratnih! Gledaoci rijaliti šou programa "Moja desna ruka", u kojem se 2010. za mesto Sekinog asistenta borilo 12 takmičara, mogli su da zavire u unutrašnjost ove luksuzne kuće.

Insert iz rijalitija "Moja desna ruka":

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    22. avgust 2013 | 16:40

    Kakva bombona za poreznike...

  • Nena

    22. avgust 2013 | 17:20

    Svaka cast, skroz sa ukusom a i sama zaradila, jedina zamerka sto kaci slike na drustvene mreze, da je pametna ne bi to radila.

  • Eto ja

    22. avgust 2013 | 17:08

    Neukus i kic. Kad vec imas lovu, plati ljude da ti srede

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA