Kloi Kardašijan izbacila muža iz kuće zbog droge!

Sestra Kim Kardašijan izbacila je iz kuće supruga Lamara Odoma, poznatog NBA košarkaša, jer je navodno odbio da ode na lečenje od narkotika

  • 5

Sestra rijaliti zvezde Kim Kardašijan, Kloi (29) isterala je iz kuće svog supruga NBA košarkaša Lamara Odoma (33) usled njegovih dugogodišnjih problema sa raznim opijatima i narkoticima, a kap je prelila čašu kada je Lamar odbio da ode na odvikavanje od droge.

Odavno se spekulisalo da brak Kloi i poznatog košarkaša ne funkcioniše, da bi ovaj gest Kardašijanove potvrdio svaku sumnju.

Naime, Lamar je i ranije imao problema sa opijatima, ali se prošle godine izlečio na tronedeljnoj rehabilitaciji, međutim, ovaj put košarkaš je odbio da se leči, te ga je supruga, navodno, izbacila iz kuće.

Kloi još uvek nije kontaktirala advokata povodom razvoda, navodi američki TMZ, budući da je sada uporna u tome da ga najpre izvuče iz droge.

Par se venčao još 2009. godine nakon samo mesec dana poznanstva, a protekle godine se Kloi požalila da mesecima pokušavaju da dobiju bebu i da ne zna u čemu je problem.

(J. J./TMZ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ševarice

    24. avgust 2013 | 16:58

    Moja kobila, inače punokrvni englez, se zove Kim Kardašijan.

  • Ivan

    24. avgust 2013 | 18:12

    Pametno, zbog ovih sestara mi je jasno koliko su Ameri stvarno retardirani

  • Vase ime

    24. avgust 2013 | 19:52

    Pusti kucu, izbacili bi njega iz NBA -.-

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA