TVITER RAT? JK: Previše si ruralna! SEKA: Prestaću da kačim fotke punih nastupa!

Poznate pevačice raspisale su se na popularnoj društvenoj mreži, a upoređujući njihove tvitove može se zaključiti da su najverovatnije poruke uputile jedna drugoj

  • 38

Na društvenoj mreži Tviter navodno se vodi pravi "mali rat" između Jelene Karleuše i Seke Aleksić. Upoređujući tvitove poznatih pevačica (koje u svom pismenom izlaganju ne sponinju jednu drugu), može se zaključiti da su poruke uputile jedna drugoj.

Jelena Karleuša, koja je poznata da nema dlake na jeziku, napisala je sledeće na Tviteru.

Ni Aleksićeva nije ostala dužna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mare mar

    25. avgust 2013 | 17:21

    Seka jeste mozda malo priprosta ili da ne koristim naš sinonim "seljanka". Al' ova Karleuša je uzasno zlobna. Bori se protiv diskrimacije a vredja žene koje su sklone gojaznosti. Pritom je bila udata za jednog gojaznog. Tada joj nije smetalo da legne pod "pig". A nije joj ni familija baš najvitkija.

  • Mrvica

    25. avgust 2013 | 16:55

    Debela i plasticna u svadji. Nijedna nije zvezda i diva...da jesu ne bi se bavile ovim, ne bi imale vremena

  • Maja

    25. avgust 2013 | 18:15

    Ne volim ni jednu a ni drugu nesto posebno,Seka ima par dobrih pesama...Ali u svakom "ratu" mora biti ova glupaca plava,sve ona proziva,pljuje,a ne vidi sebe..Ruzna je kao grob,muz joj mutavac,ne zna da izgovori jednu normalnu recenicu,ona nema jedan uspesan koncert,sve sami fijasko koncertcici,hit pravi nikad nije ubola,sve nesto u pokusaju i to plagijat za plagijatom..I uvek za sve njene neuspehe krivi druge,najcesce najvece zvezde Cecu,Brenu..itd...A njima ne moze ni cipele da cisti,pa sad pocela da pljuje i Seku,sledeca ce verovatno biti Vendi,jer se zajedno sa njom koprca na dnu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA