POČELE AUDICIJE: X Factor stigao u Niš, na redu je Novi Sad! (FOTO)

Prva audicija za ovaj muzički šou u našoj zemlji održana je Nišu, gde su stotine talentovanih muzičara pokazali svoje umeće, dok se naredna očekuje već sutra u Novom Sadu, a odmah zatim i u Beogradu

  • 3

Stotine talentovanih ljubitelja muzike oprobalo se danas u pevanju na prvoj audiciji "X Faktora" u Srbiji koja se održala u niškom Narodnom pozorištu.

Vesela i euforična atmosfera prodrmala je Niš, dok su se učesnici trudili da žiriju pokažu ono u čemu su najbolji kako bi možda jednog dana postali velike zvezde na ovim prostorima.

Na takmičenje je stigao i osamnaestogodišnji Nikola Vuković, koji je sa gitarom u ruci nestrpljivo čekao svoj red za nastup.

- Oprobao sam se na takmičenju „Ja imam talenat", pa sam odlučio da pokušam ponovo. Pripremio sam tri strane i dve domaće kompozicije. Nadam se da ću se probiti dalje, a ako ne uspem, uvek me čeka karijera uličnog pevača, na ulici mi obožavalaca ne manjka - iskren je bio Nišlija.

Pored njega, u redu da pokaže u čemu je vičan, čekao je šesnaestogodišnji Danilo Antić, koji je ovim povodom spremio pesme od Adel i Bruna Marsa, koji, kako ističe, ide na sreću.

Katarina Stevanović, koja ima sedamnaest godina, na audiciju došla je sa roditeljima, kako bi je ohrabrili tokom nastupa.

- Ovo je moj profesionalni debi. Htela sam ranije da se prijavim za "X Faktor", ali se održavao samo u inostranstvu. Jedva sam čekala da stigne u Srbiju – ispričala je ova potencijalna zvezda. Njena majka Natalija Stevanović dodaje da neće biti razočarana ako joj ćerka ne prodje dalje.

Nakon Niša, svi takmičari koji veruju da imaju talenat, mogu da dođu na audiciju u Novom Sadu 28. i Beogradu 29., 30. i 31. avgusta, dok će svi znatiželjni gledaoci moći da ovaj svetski format prate na televiziji "Pink" od 14. oktobra.

Veliko finale odigraće se u februaru 2014. godine, a pobednik će moći da se pohvali kompletnim vođenjem karijere, muzičkim albumom i sa minimum dva plaćena video spota.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    28. avgust 2013 | 13:04

    pozdrav iz Makedonije, hteo sam napisati jedan pozitivan komentar za promenu :), ove prve su mi tuzne , znaci ovo shou je link sa zapada, ako da Bog neko da uspe i da bude sposoban za to zapadno (USA) trziste onda taj bi pomagao i ovde na ove prostore (eks -yu) zato ajde malo povedrie gledajte na ovo kao na investiciju :) lepi dan i pozdrav

  • Miko

    27. avgust 2013 | 23:55

    O boze, sve pevaci i pevacice ...

  • Portiljo

    28. avgust 2013 | 08:16

    sta ce sirotinja mora da proba nesto kad nema posla i druge perspektive.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA