Ava ne ulazi na Farmu, biće tužena za 100.000 evra?

Hrvatska starleta će navodno zbog kršenja ugovornih obaveza biti tužena za 50.000 evra od strane produkcije rijalitija televizije "Pink", odnosno za isti iznos od strane produkcije "Emotion", pošto nije prošlo godinu dana od njenog učestvovanja u "Velikom Bratu"

  • 2

Kako Telegraf nezvanično saznaje, Ava Karabatić neće učestvovati u rijaliti "Farma 5".

Hrvatska starleta će navodno zbog kršenja ugovornih obaveza sa produkcijom šou programa televizije "Pink" biti tužena za 50.000 evra, odnosno za isti iznos od strane produkcije "Emotion", pošto nije prošlo godinu dana od njenog učestvovanja u "Velikom Bratu", kazao je naš sagovornik.

Da podsetimo, Karabatićeva, za koju se pričalo da će biti jedna od glavnih zvezda navedenog formata, se juče nije pojavila u karantinu i navodno je pravila probleme produkciji rijatija "Farma", pošto je zahtevala određene uslove za ulazak.

"Farma 5" počinje večeras u 20 časova na televiziji "Pink", kada će se publici predstaviti poznate ličnosti koji će učestvovati u rijalitiju.

Biografije kandidata možete da pročitate OVDE.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA