PUCA KUPAĆI: Karleuša grudima napalila Turke! (FOTO)

"Pa ko se ne bi slikao ovako! Idem na plažicu da uzbunjujem Turke, kao prava Ruskinja od dva metra!", napisala je pevačica ispod slike u mini-kupaćem kojim je jedva prekrila bradavice

  • 47

Problematična pevačica Jelena Karleuša i te kako je svesna svojih kvaliteta, te se ne libi da izvajano telo i bujno poprsje pokaže svojoj okolini, ali i milionskom broju gledalaca na internetu, te je ovom prilikom, naročito mušku populaciju, počastila izazovnim i ogromnim grudima u mini-bikiniju.

O tome da li postoji muškarac na planeti koji ne bi "zabalavio" na ovu Jeleninu fotografiju, ne treba raspravljati, dok ona sama priznaje da nije mogla a da ne slika ovakvo "sočno" izdanje za plažu.

Pevačica je očigledno primetila brojne poglede koji se lepe na njene obline, te je svoje "bliznakinje" namazala uljem i mini-kupaćem jedva prekrila bradavice kako bi muškarcima na plaži dodatno razgalila maštu.

- Jbg, pa ko se ne bi slikao ovako! Idem na plažicu da uzbunjujem Turke, kao prava Ruskinja od dva metra! - sa punim pravom napisala je Karleuša na Tviteru.

Da podsetimo, pevačica je nedavno otputovala u Tursku kod supruga Duška Tošića, gde sa ćerkama Atinom i Nikom uživa na egzotičnim plažama ove zemlje.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    5. septembar 2013 | 14:34

    Ovo telo (sa malo manjim grudima) bi bilo savrseno da nema ove glave!

  • CVBCB

    5. septembar 2013 | 14:55

    puca i meni k.rac za ovu spodobu

  • kropir

    5. septembar 2013 | 14:57

    Нису праве па шта вреди а Турци су иначе за те ствари глупи њима се свиђа и виме у КРАВЕ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA