IVANA SELAKOV: Moj dečko je muška sponzoruša! (FOTO)

Pevačica je u Jutarnjem programu izjavila da joj uopšte ne smeta što njen dečko Peđa brine samo o njenoj karijeri i da je uveseljavaju takve priče

  • 3

Ivanu Selakov, koja se vredno sprema za Radijski festival na kome će predstaviti novu pesmu "Bolujem godinama", gostujući u Jutarnjem programu kod Duleta i Marije na "Radio Pingvinu", zateklo je pitanje slušaoca da li joj smeta što joj je dečko i menadžer Peđa muška sponzoruša.

Ivana se brzo iskontrolisala i dala odgovor i to sa kiselim osmehom na licu. Pitanje je bilo da li joj smeta što joj je dečko muška sponzoruša, budući da se bavi samo njenom karijerom.

-Sviđa mi se ako je tako i nemam ništa protiv toga da bude muška sponzoruša – rekla je Ivana.

Ivana nije propustila priliku da prokomentariše i novu pesmu za koju kaže da je baš po njenoj meri i da takve pesme voli da peva.

- Pesme koje sam do sada snimila su bile eksperiment koji se pokazao kao uspešan, ali ova pesma je nešto što ja zapravo volim. Po reakcijama publike koja je čula pesmu "Bolujem godinama" čujem da su žene potpuno odlepile za ovom pesmom, pogotovo na tekst. Ovu pesmu će pre svega voleti žene - ponosno je rekla Ivana.

Podsetimo, ove jeseni, nakon tri godine pauze, biće održan Radijski festival, na kojem će svoje nove numere predstaviti mnogi poznati muzičari.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA