Glasajte da Srpkinja postane mis sveta! (FOTO)

Aleksandra Doknić trenutno je prva u glasanju za mis svetskog interneta koje traje na Fejsbuku, a ako pobedi u ovoj kategoriji, plasiraće se direktno u veliko finale izbora "Mis sveta"

  • 18

Na Baliju je juče svečano otvoreno ovogodišnje takmičenje "Mis sveta", koje će se završiti 28. septembra, kada će biti izabrana pobednica.

Svojim glasovima na Fejsbuku možete pomoći našoj predstavnici Aleksandri Doknić da uđe u veliko finale i - ko zna, možda i da na kraju postane mis sveta!

Do 28. septembra traje glasnje za svetsku mis interneta, a samo će prvoplasirana devojka ući u Top 10 i imati šansu da se bori za pobedu.

Za Aleksandru Doknić možete glasati ovde, a dnevno možete poslati 15 glasova.

Odlična vest je da je naša predstavnica trenutno prva sa skoro hiljadu glasova više od drugoplasirane misice iz Salvadora, dok se na trećem mestu nalazi predstavnica Tajlanda.

Na Baliju će se Doknićeva, između ostalog, takmičiti i u sportu, kako u timskim igrama, tako i u pojedinačnoj disciplini skoku udalj.

Tokom godine je Aleksandra bila aktivna u humanitarnom radu i za tu priliku nosi video-prezentaciju o aktivnostima i radu s decom sa posebnim potrebama, postala je PR udruženja za borbu protiv dijabetesa i učestvovala je u mnogim akcijama i kampanjama.

Kao poklon za humanitarno-donatorsko veče Aleksandra nosi crtež koji je lično uradila, inspirisana sugrađankom Milenom Pavlović Barili.

U unikatnoj haljini sa slikom Belog anđela, koju je radila Vladanka Čelić, Aleksandra će se pojaviti na humanitarnoj večeri i pored crteža pokloniće i ikone s belim anđelom uz PR predstavljanje Srbije. Haljine koje će nositi Aleksandra u finalnoj večeri dizajnirala je Marija Šabić uz nakit Vojislava Žakule, dok je obuća marke RV.

Aleksandra Doknić je prošle godine izabrana za mis Telegrafa, a na takmičenju za "Mis Srbije" izabrana je za prvu pratilju. Nakon odustajanja Nikoline Bojić, Doknićeva je postala mis Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan Viduljevic

    9. septembar 2013 | 16:37

    Iz mog grada Pozarevca dobila je 300 000 dinara .. iako vlada nezaposlenost, ljudi umiru od raka kao da je Grip zbog obliznjih deponija .. rudnika i elektrana .. i kada treba da se skupi za obolelu devojku nema a da ona pere ... da ne kazem sta na Baliu tada ima .. od mene moze da dobije samo .!.

  • gane

    9. septembar 2013 | 15:10

    lepota Srbije!!!

  • DG

    9. septembar 2013 | 15:51

    Zasto pored toliko prelepih devojaka u srbiji uvek pobedi neka prosecna ili ruzna??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA