RAZGOLITIO SE: Pogledajte novi spot Milana Stankovića! (VIDEO)

Pevač je povodom novog spota promenio prepoznatljivi imidž, te je plavu kosu prefarbao u smeđe, a šiške s lica sklonio u stranu, dok je za sve obožavateljke pevač raskopčao košulju

  • 7

Milan Stanković obradovao je sve svoje obožavaoce novim spotom za pesmu "Od mene se odvikavaj", koju je objavio povodom ovogodišnjeg Radijskog festivala, a uživo će ovu numeru izvesti u revijalnom delu na završnim večerima ove muzičke manifestacije.

Pevač se vratio iz medijske ilegale s malo drugačijim stajlingom, te je plavu kosu, koja je bila njegov zaštitni znak, prefarbao u smeđe, dok je šiške sa lica sklonio u stranu. Za potrebe ovog video-snimka, Milan se malo oslobodio, te je za ženske oči raskopčao košulju i pokazao zategnute trbušnjake.

Nova pesma, za koju se priča da je posvećena nekadašnjoj devojci Stankovića Radi Manojlović, već se zavrtela na radio-stanicama i uveliko se preslušava.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA