Andrej Pejić glumi Drakulinog gej sina u turskoj seriji! (FOTO)

Androgini model će se pojaviti u seriji "Fatih", a prilikom snimanja na setu u Istanbulu pao je s konja i povredio ruku, dok se na Tviteru žalio kako je gluma teška i psovao ovo za njega zahtevno zanimanje

  • 13

Slavni androgini model srpskog porekla Andrej Pejić, koji je ekspert za modne piste i poziranje, sada se oprobao i u glumi, te u novoj turskoj seriji "Fatih" igra sina Vlada II Drakule, koga ubija brat jer se ispostavlja da je homoseksualac.

 

 

Andrej je sa svojim obožavaocima podelio utiske sa seta u Istanbulu, dok je za višesatna snimanja morao da ustaje čak u sedam ujutru. Maneken se ujedno i požalio kako je prilikom jedne scene pao sa konja, ogrebao ruku i povredu odmah pokazao na Instagramu.

 

 

Androgini model nije krio da mu gluma teško pada, pogotovo što mora da glumi na drugom jeziku i da bi se rado vratio na modne piste.

 

- Gluma je kučka, a glumiti na drugom jeziku je još veća kučka, nedostaje mi moj "catwalk" (hod na pisti, prim. aut.), ali, priznajem da je mnogo kreativnija od modelinga - napisao je kralj svetskih pisti.

 

 

On u seriji igra Radua Beja, koga su zvali Radu III Lepi, sina grofa Vlada Drakule, u koga se zaljubljuje sin turskog sultana Mehmeta II, i Radu prelazi u islam. Pojedina svedočenja pišu da je Radu bio vampir, a da ga je ubio stariji brat Vlad III, i to ne zato što je pio krv žrtava, već zato što je bio homoseksualac.

 

(J. J./24 sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA