BIĆE SEKSA! Katarina i Boris se mazili u krevetu! (FOTO)

Pevačica i maneken su tokom noći razmenjivali nežnosti, a zbog ove slike je Grujićevu ostavio dečko

  • 8

Izolacija polako uzima danak na "Farmi", juče je glavna tema bila tuča između Mikija i Vanile, a sada je došao red na drugu vrstu akcije, ovoga puta u krevetu, a u glavnim ulogama su Katarina i Boris, koji su se u gluvo doba noći milovali u krevetu!

 

Bez obzira na to što je pevačica uoči ulaska na imanje pričala da će biti verna svom dečku, kao i da je niko od muških učesnika ne zanima, brzo se predomislila, a šansu je iskoristio maneken koji se privio uz nju, prvo je češkao po kosi, pa zatim počeo da je mazi po telu. Videćemo kako će se stvari između njih dvoje dalje razvijati, ali Grujićeva je već platila cenu zbog zbližavanja sa Borisom, i njen dečko Vladica Jovanović je, čim je video fotografije sa "Farme", sa svog Fejsbuk profila izbrisao sve zajedničke slike sa pevačicom, a prijateljima je rekao da više ne želi da čuje za nju.

 

 

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vandal

    13. septembar 2013 | 11:28

    Kakva fuxa, a na ulasku kaze nju ne zanimaju muskarci na farmi

  • Vito

    13. septembar 2013 | 11:01

    Vidi, svako je lud ko bi propustio sansu ako je vec ima. Vreme ovim "stvarcicama" prolazi, pa ti radio ne radio svira ti radio. (Sto bi rekao nas narod "samo jasi svi smo nasi")poz.za sve istomislje.

  • Katy

    13. septembar 2013 | 14:43

    Al majke mi nikad ih nisam ni videla ni čula! Otkud su VIP?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA