SPEKTAKL I BEZ STRUJE: Ceca pevala pred 20.000 ljudi u Kragujevcu (FOTO)

Pred оkо 20.000 fanova iz pola Srbije Ceca Ražnatović odevena u smernu haljinu boje vina otvorila koncert pesmom "Grome moj". Atmosferu nisu pokvarili ni nestanak struje na bini ni kiša koja je pala na početku koncerta

  • 27

Pred оkо 20.000 fanova iz pola Srbije Ceca Ražnatović, više od dva sata, pevala je srcu Šumadije. Kragujevčanima se predstavila, 20 godina nakon poslednjeg koncerta kao "Nevaljala", a hiljade obožavalaca u glas su otpočele koncert stihovima "Ti voliš nju, a tebe ja".

Ni kiša nije uspela da oneraspoloži njene fanove.

- Dvadeset je godina prošlo od kada sam ovde poslednji put držala koncert. Mnogi su Šumadinci od tada rođeni i sada su ovde. Pozdravljam njih, pozdravljam sve vas, dobro veče lepa Šumadijo - pozdravila je Ceca hiljade ruku u vazduhu.

Odevena u smernu haljinu boje vina Ceca je "zagrmela" pesmom "Grome moj" i nastavila sa omiljenim numerama miliona Srba. Nakon samo četiri pesme, nestala je struja na bini. Sa "Volimo te Ceco" publika je ohrabrila, obećavajući da svi čekaju dok se tehnički problemi ne reše.

Uz Cecu su drhtala ženska srca pevajući "Kukavicu", a onda i "Doktora". Dame su se setile i kako je spavati "u tvojoj majici", ali i drugarice prokletnice. Bez "Beograde" nije moglo, ali ni bez "Vazduh koji dišem".

Publika je bila u delirijumu tokom Cecinih izvođenja novih hitova.

Koncert u Kragujevcu kasnio je sat i 45 minuta, a stotine mladih devojaka grille su ogradu čuvajući mesta pred binom i po više od dva sata. U kragujevačkim gradskim autobusima, dolazeći na koncert Cecini fanovi su se takmičili ko zna više pesama sa novog albuma.

Na koncert je u oko 100 autobusa stigla publika iz Kraljeva, Vrnjačke Banje, Trstenika, Čačka, Svilajnca, Despotovca, Gornjeg Milanovca, Lazarevca, Jagodine, Paraćina, Ćuprije, Požarevca, Smedereva, Velike Plane, Kruševca.

Organizatori kažu da su bili zainteresovani i fanovi van Srbije, najviše iz Hrvatske i Bugarske.

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA