ANASTASIJA BUĐIĆ: Da sam imala seks s Markom, ne bih ispala s Farme! (FOTO)

- NIje mi jasno da je Ivan imao više glasova od mene. Pa ko je on? Bivši suprug javne ličnosti. To je za mene ponižavajuće - izjavila je starleta

  • 14

Anastasija Buđić, koja je u nedelju izbačena sa "Farme", u intervjuu za "Informer" kaže da je plakala kao kiša kada je čula da je diskvalifikovana, da joj se mnogo sviđa Marko Vukotić, kao i da ne može da veruje da je u u duelu izgubila od Mikija i Ivana Marinkovića, iako, kako kaže, za razliku od njih dvojice, ima ozbiljnu karijeru!

- Da smo Marko Vukotić i ja taktizirali kao pojedini farmeri, ja bih i dalje bila na imanju, a i njegov plasman bi bio bolji. Zasad smo samo prijatelji, ali ne mogu da tvrdim da ne bi bilo nečeg više da sam ostala na "Farmi". Prija mi njegovo društvo, skapirali smo se na prvu loptu. Definitivno je moj tip muškarca i fizički i psihički. Da sam ostala, ko zna šta bi se dogodilo među nama - priča Anastasija, i dodaje da ne može da shvati zašto gledaoci nisu glasali za nju.

- Plakala sam kao kiša. Mnogo sam tužna jer mi je tamo bilo super. Nadam se da ću se vratiti u baražu jer narod to želi. I dalje ne mogu da verujem da je narod podržao nasilje i ostavio Mikija na "Farmi". Takođe mi nije jasno da je Ivan imao više glasova od mene. Pa ko je on? Bivši suprug javne ličnosti. To je za mene ponižavajuće. Za razliku od njih dvojice, ja imam ozbiljnu karijeru. A zasenila sam ih i u kvizu znanja - razočarana je starleta, koja tvrdi da nema ni govora o ljubavi između Sare i Ivana, i da su njih dvoje najobičniji foliranti.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja I Samo Ja

    17. septembar 2013 | 10:42

    Kakav idiot, bas je ona poznata :p a taj decko Marko ima dugogodisnju verenicu i nije nista ni hteo sa ovom a ona se primila kao tele

  • nina

    17. septembar 2013 | 18:17

    Ja uvek u svemu trazim nesto pozitivno, dobro, lepo... Ali doticna je ANTIPATICNA krajno nerealna... Niti ima OZBILJNU karijeru, niti ima neku lepotu, lepa jeste ali nista specijalno. Slikala se gola ima dobre fotosopirane slike i po tome ona sebe smatra ozbiljnom figurom. Nerealna devojka zivi u masti. Sa svojim izjavama odbija. Smesna.

  • Zemunac

    17. septembar 2013 | 11:07

    Bivsi suprug javne licnosti izjavila je starleta ?!?!?!? Boze moj kakve budale...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA