Stojke krstio sina bez Bojaninog znanja! (FOTO)

- Nisam bila pozvana, čak ni obaveštena o kršenju svog sina. Nemojte me pitati kako se osećam - napisala je Bojana Stojković na svom Tviter nalogu

  • 21

Vladimir Stojković je prekjuče krstio dvoipogodišnjeg sina Lava u manastiru Fenek, a krštenju nije prisustvovala Bojana Stojković koja je pobesnela kada je čula da je golman Partizana to uradio bez njenog znanja!

Svoje ogorčenje, Bojana je opisala na svom Tviter nalogu:

Inače, malog Lava je krstio otac Makarije Ristić, u prisustvu kuma Slavena Kovačevića i nekoliko Stojketovih prijatelja.

- Krstio sam svog sina. Odavno sam to planirao, ali mi obaveze nisu dozvolile da to učinim ranije. Odabrao sam ovaj manastir jer mi je posebno drag i uradio sam sve po običajima. Kad smo se Bojana i ja razišli, rekao sam joj da ću ja krstiti Lava, ali ona nije znala kad će to biti - rekao je Stojković a jedan od njegovih prijatelja kaže da Vladimir nije obavestio Bojanu o krštenju, jer s njom ima kontakt samo preko sinovljevih dadilja.

(Telegraf.rs/izvor: Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mrs jelena

    21. septembar 2013 | 11:23

    Pokazao je da nije covek i to je sve.

  • Jovan

    21. septembar 2013 | 11:28

    Kada cemo mi Srbi vec jednom izaci iz tog srednjeg veka pa da ne krstimo malu decu koja ne razimsljaju svojom glavom, ja sam takodje krsten ali od svoje 18 godine sam ateist, ali i dalje sam Srbin, jer mozes biti srbin i ateist, a ne pravoslavac

  • Hawk

    21. septembar 2013 | 11:32

    Seljak i pobegne iz sela ali selo iz seljaka nikad !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA