S NJOM NEMA ŠALE: Pogledajte kako Rijana bije! (VIDEO)

Tokom snimanja komedije "This Is The End" pevačica je glmuca Majkla Seru udarila toliko, jako nakon čega je njemu trebalo desetak minuta da dođe sebi

  • 4

Na snimanju filma "This Is The End" u kojem igra samu sebe, Rijana se izgleda previše uživela u ulogu pa je kolegi Majklu Seri zalepila žestoki šamar nakon kojeg se glumac jedva povratio!

Po rečima glumca i reditelja Seta Rogena, ekipa je muku mučila da snimi scenu u kojoj nadrogirani Sera hvata pevačicu za guzu, a zatim je Rijana predložila "spontano" rešenje.

- Ponovili smo scenu tri, četiri puta, ali svaki novi pokušaj izgledao je lažnije od prethodnog, pa je on pitao Rijanu da li može da je udari po zadnjici kako valja, na šta mu je ona rekla: 'Može, ako ti ja onda zalepim šamarčinu'. To se i dogodilo! Udarila ga je toliko jako da je morao da ode u prikolicu da dođe sebi - ispričao je Rogen.

Osim Rijane, u apokaliptičnoj komediji "This Is The End" igraju i Džejms Franko, Deni Mekbrajd, Pol Rud, Džona Hil i Ema Votson.

Pogledajte Rijanu u akciji:

(Telegraf.rs/Dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • aleksa

    21. septembar 2013 | 15:51

    Ovaj film je nevidjeno dosadan, ima dva tri fazona. Bolje gledajte engleski "World's end" od onih likova sto su pravili , "Shaun of the dead" , Simon Pegg... Engleski humor je najbolji!

  • Ja

    23. septembar 2013 | 00:08

    Kakva natripovana drolja.

  • Milan

    25. septembar 2013 | 08:31

    Naucila od kris-a :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA