Telegraf- Jetset

OTKRIVAMO: Ovo je Pinkov novi tajni internet projekat - "Klik Pink"!

Klik Pink je startovao danas, a omogućiće svima da, bez obzira na TV provajdera, mogu preko interneta da gledaju sve kanale iz Pink paketa na svojim kompjuterima ili mobilnim telefonima

Televizija Pink u tajnosti je pripremala najnoviji projekat koji bi trebalo da im bude najvažnija strateška stvar u narednih nekoliko godina. Projekat se zove “Klik Pink”, startovao je zvanično danas, a omogućiće svima da, bez obzira na TV provajdera ili distributera, mogu preko interneta da gledaju sve kanale iz Pink paketa na svojim kompjuterima ili mobilnim telefonima.

- Procedura je više nego jednostavna, otkriva za Telegraf Željko Mitrović, prvi čovek ružičaste kompanije, i dodaje:

- Dovoljno je poslati SMS poruku sadržine “Pink” na broj 5500 i stiže vam šifra. Na veb-stranici klikpink.rs unesete svoj broj telefona i šifru i otvoriće vam se video-plejer preko koga možete neograničeno gledati sve Pinkove kanale gde god se nalazili. Cena poruke je 198 dinara i za taj iznos se dobija sedmodnevna pretplata, a do kraja godine u ponudi će biti preko 100 kanala. Potrebno je, naravno, da imate internet vezu i možete gledati filmove iz nanovije svetske produkcije, slušati najbolju domaću i stranu muziku, pratiti 24 sata Farmu i ostale rijaliti emisije, zaključuje Mitrović za Telegraf.

Servis “Klik Pink” je već aktivan i možete ga probati ovde.

(Telegraf.rs)

Najnoviji komentari

 • mirjana

  Sta je sa nama iz Republike srpske???kako da se povezemo???

 • Vladan Djurdjevic

  Sve sam shvatio i video samo mi nije jasno zasto mi skidaju kredit kad mi posalju poruku (nemate dovoljno kredita za ovu uslugu)Kredit skinu u vrednosti poruke,recicete staje 2,65dim ali izracunajte koliko nas ima X 2,65.Trazim od nadleznih da mi posalju kako mogu da se ODJAVIM.Poz PS Aleksandar Miladinovic je savrseno u pravu svaka cast,trebalo bi svi to da procitaju!!!

 • merita

  kako ja iz nemacke da saljem poruku??? ja saljem ali odgovara mi neuspesnooooooooooooooooo

 • Sead

  Kako poslati poruku za kod iz crne gore

 • milos

  ne uzimaj te to sranje kradu ja sam menjo sifru vec tri puta i sad ne
  mogu jer nece da prihvate sifru pise ne valja

Pogledajte Sve komentare