OTKRIVAMO: Ovo je Pinkov novi tajni internet projekat - "Klik Pink"!

Klik Pink je startovao danas, a omogućiće svima da, bez obzira na TV provajdera, mogu preko interneta da gledaju sve kanale iz Pink paketa na svojim kompjuterima ili mobilnim telefonima

Klik Pink

Foto: klikpink.rs

Televizija Pink u tajnosti je pripremala najnoviji projekat koji bi trebalo da im bude najvažnija strateška stvar u narednih nekoliko godina. Projekat se zove “Klik Pink”, startovao je zvanično danas, a omogućiće svima da, bez obzira na TV provajdera ili distributera, mogu preko interneta da gledaju sve kanale iz Pink paketa na svojim kompjuterima ili mobilnim telefonima.

– Procedura je više nego jednostavna, otkriva za Telegraf Željko Mitrović, prvi čovek ružičaste kompanije, i dodaje:

Dovoljno je poslati SMS poruku sadržine “Pink” na broj 5500 i stiže vam šifra. Na veb-stranici klikpink.rs unesete svoj broj telefona i šifru i otvoriće vam se video-plejer preko koga možete neograničeno gledati sve Pinkove kanale gde god se nalazili. Cena poruke je 198 dinara i za taj iznos se dobija sedmodnevna pretplata, a do kraja godine u ponudi će biti preko 100 kanala. Potrebno je, naravno, da imate internet vezu i možete gledati filmove iz nanovije svetske produkcije, slušati najbolju domaću i stranu muziku, pratiti 24 sata Farmu i ostale rijaliti emisije, zaključuje Mitrović za Telegraf.

Servis “Klik Pink” je već aktivan i možete ga probati ovde.

(Telegraf.rs)

Tagovi: Internet, Internet provajderi, Klik Pink, Pink, Televizija, TV Pink
Najnoviji komentari
 • V
  VANJA

  SUper ste . Neznam kako da Vas gledam uzivo,.

 • K
  Katarina

  EKSTRA STVAR

 • R
  Rade

  Kako da dobijem pin kod za erotske programa

 • v
  vesna

  poslala poruku, dobila kod ali kad sam pokusala da se ulogujem dobijem odgovor da kod nije validan, sta da radim?

 • P
  Peja

  Pre par dana kupijo karticu Klikpink , i pokusavao u njemackoj da je aktiviram pa sam preko mog fiksnog telefonskim brojem ubacijo pa nikako da aktiviram zamolijo BI das ako neko moze mi u ovome pomoci .

Pogledajte sve komentare

Vesti

Sport

foto dana

Jetset

video dana

Zanimljivosti

Život & Stil