92

OTKRIVAMO: Ovo je Pinkov novi tajni internet projekat - "Klik Pink"!

Klik Pink je startovao danas, a omogućiće svima da, bez obzira na TV provajdera, mogu preko interneta da gledaju sve kanale iz Pink paketa na svojim kompjuterima ili mobilnim telefonima

Klik Pink
Foto: klikpink.rs

Televizija Pink u tajnosti je pripremala najnoviji projekat koji bi trebalo da im bude najvažnija strateška stvar u narednih nekoliko godina. Projekat se zove “Klik Pink”, startovao je zvanično danas, a omogućiće svima da, bez obzira na TV provajdera ili distributera, mogu preko interneta da gledaju sve kanale iz Pink paketa na svojim kompjuterima ili mobilnim telefonima.

– Procedura je više nego jednostavna, otkriva za Telegraf Željko Mitrović, prvi čovek ružičaste kompanije, i dodaje:

Dovoljno je poslati SMS poruku sadržine “Pink” na broj 5500 i stiže vam šifra. Na veb-stranici klikpink.rs unesete svoj broj telefona i šifru i otvoriće vam se video-plejer preko koga možete neograničeno gledati sve Pinkove kanale gde god se nalazili. Cena poruke je 198 dinara i za taj iznos se dobija sedmodnevna pretplata, a do kraja godine u ponudi će biti preko 100 kanala. Potrebno je, naravno, da imate internet vezu i možete gledati filmove iz nanovije svetske produkcije, slušati najbolju domaću i stranu muziku, pratiti 24 sata Farmu i ostale rijaliti emisije, zaključuje Mitrović za Telegraf.

Servis “Klik Pink” je već aktivan i možete ga probati ovde.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Internet, Internet provajderi, Klik Pink, Pink, Televizija, TV Pink
Popularni komentari
 • V
  Vuk

  Ne hvala, cak i da je za dzabe…

 • n
  nekoTamo

  Jel moze na ovaj nacin da se gleda i u Nemackoj?

 • i
  ivan

  ovo je samo za u srbije ili moze i u makedonija

foto dana

video dana