OTKRIVAMO: Ovo je Pinkov novi tajni internet projekat - "Klik Pink"!

Klik Pink je startovao danas, a omogućiće svima da, bez obzira na TV provajdera, mogu preko interneta da gledaju sve kanale iz Pink paketa na svojim kompjuterima ili mobilnim telefonima

  • 93

Televizija Pink u tajnosti je pripremala najnoviji projekat koji bi trebalo da im bude najvažnija strateška stvar u narednih nekoliko godina. Projekat se zove "Klik Pink", startovao je zvanično danas, a omogućiće svima da, bez obzira na TV provajdera ili distributera, mogu preko interneta da gledaju sve kanale iz Pink paketa na svojim kompjuterima ili mobilnim telefonima.

 

- Procedura je više nego jednostavna, otkriva za Telegraf Željko Mitrović, prvi čovek ružičaste kompanije, i dodaje:

 

- Dovoljno je poslati SMS poruku sadržine "Pink" na broj 5500 i stiže vam šifra. Na veb-stranici klikpink.rs unesete svoj broj telefona i šifru i otvoriće vam se video-plejer preko koga možete neograničeno gledati sve Pinkove kanale gde god se nalazili. Cena poruke je 198 dinara i za taj iznos se dobija sedmodnevna pretplata, a do kraja godine u ponudi će biti preko 100 kanala. Potrebno je, naravno, da imate internet vezu i možete gledati filmove iz nanovije svetske produkcije, slušati najbolju domaću i stranu muziku, pratiti 24 sata Farmu i ostale rijaliti emisije, zaključuje Mitrović za Telegraf.

 

Servis "Klik Pink" je već aktivan i možete ga probati ovde.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    25. septembar 2013 | 15:46

    Ne hvala, cak i da je za dzabe...

  • Goran

    25. septembar 2013 | 16:07

    Najjači su mi ovi koji pljuju po Pinku kao da ih neko silom tera da gledaju. Majstore @Vuk koga briga da li bi ti gledao za džabe ili ne. Ima ljudi koji ga džabe gledaju na TV-u, a ima i nas koji živimo u inostranstvu i sa uživanjem ćemo za manje od 2 evra nedeljno gledati dobre filmove, slušati domaću muziku. Puna Srbija licemera i ovih što gledaju kobajagi RTS Digital naglas, a gube vreme ostavljajući komentare za nešto što ne gledaju. Bravo za ovu akciju Pinka, ovo je budućnost televizije

  • nekoTamo

    25. septembar 2013 | 18:43

    Jel moze na ovaj nacin da se gleda i u Nemackoj?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA