Marko Bulat na vrhu Svete Gore! (FOTO)

"Penjanje je bilo iscrpljujuće. Nakon sedam sati smo se popeli na 1.500 metara, prespavali u kapeli posvećenoj Bogorodici, i rano ujutru bez opreme stigli na vrh Atosa", ispričao je pevač svoju pustolovinu

  • 2

Pevač i veliki vernik Marko Bulat prilikom jednodnevne posete Hilandaru na Svetoj Gori osvojio je vrh Atos, i tako ispunio svoj avanturistički cilj, ali i prikupio pozitivnu energuju pred jubilarni koncert u "Pioniru", koji je zakazan za novembar.

Bulat će velikim koncertom u Hali "Ponir" obeležiti dvadeset godina svoje karijere, a energiju je potražio u manastiru Hilandar na Svetoj Gori, na čijem je vrhu iskoristio priliku da razvijori srpsku zastavu.

- Mogu vam reći da je penjanje bilo iscrpljujuće i naporno, a visoke temperature samo su nam otežavale put ka vrhu. Nakon sedam sati stigli smo na visinu od 1.500 metara, gde se nalazi kapela sa konakom posvećenim Panagiji, to jest Bogorodici. Tu smo prenoćili i rano ujutru, bez rančeva i opreme, samo sa neophodnom vodom stigli smo na vrh Atosa - zadovoljno je ispričao pevač svoju pustolovinu.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA