"Bela lađa" gledanija bez Laneta Gutovića!

Prošle godine seriju na RTS gledalo 2.241.000 gledalaca, a prve četiri epizode šestog ciklusa, bez Šojića, ispratilo je čak 2.433.000 gledalaca

  • 1

"Bela lađa" gledanija je od kada u seriji ne glumi Lane Gutović. Prema istraživanju gledanosti peti ciklus, emitovan prošle godine, gledalo 2.241.000 gledalaca, a prve četiri epizode šestog ciklusa, bez Laneta Gutovića, ispratilo je čak 2.433.000 gledalaca.

Serija je do pre nekoliko mesec i bila u problemu, kada je glavni akter Milan Gutović napustio snimanje, a njegov lik Srećko Šojić silom prilika završio je u zatvoru. Siniša Pavić i producenti "Košutnjak film" i RTS morali su da promene scenario i prilagode se novonastaloj situaciji, ali se to, čini se - isplatilo. Nastavljeno je snimanje šestog ciklusa s dva nova glavna junaka, Baćkom (Branimir Brstina) i Janaćkom (Milan Vasić).

- Nismo mi želeli da Lane Gutović ode. On je tako odlučio i mi smo to ispoštovali - priča Terzić za Novosti, i dodaje: - Siniša Pavić je u veoma kratkom roku izmenio scenario, što verujem da bi retko ko uspeo. Odlučili smo da uvedemo novog junaka, Branimira Brstinu i damo veću šansu sjajnom glumcu Milanu Vasiću. Otvorio mu se prostor za glumačku kreaciju, što je on iskoristio na najbolji način.

"Bela lađa" je među najgledanijim serijama na svim televizijama, i zasad najgledanija serija Medijskog javnog servisa Srbije, ispred "Vojne akademije" i serije "Montevideo, bog te video".

(Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    23. april 2012 | 01:00

    Čista laž. Mora Tijanić da se pravda i da ima razlog za pranje para. Neba bez Laneta ništa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA