KULTNI BEOGRADSKI KLUB: Bitef art kafe otvara trinaestu sezonu

Svečano i energično uz svirku benda Makao u petak i St.Louis u subotu počinje zimska sezona u Bitef art kafeu. Ove zime u klubu će nastupati najpoznatija imena domaće i inostrane scene

  • 0

Narednog vikenda, tačnije u petak i subotu, BitefArtKafe će otvoriti vrata svog zimskog prostora i proslaviti početak zimske sezone sa dragim gostima.

BitefArtKafe uskoro puni dvanaest godina uspešnog rada, što bi, kada se prevede u klupske godine, iznosilo oko 50 i jedan je od klubova sa najdužom tradicijom dobrog provoda u Beogradu.

Ove sezone klub nudi program koji sigurno niko ne očekuje da sluša u intimnom prostoru kluba BitefArtKafe. Ojačani ogromnim iskustvom koje je donela letnja sezona najjačim koncertnim programom do sada ( Keziah Jones, Tortured Soul, Rundek Cargo Trio, Vlatko Stefanovski, Massimo Savić, Zvonko Bogdan, Gabin, Natali Dizdar...), u BitefArtKafeu ove zime dolaze neka od najpoznatijih imena domaće i inostrane scene, koja će nastupati samo za verne fanove, koji će imati neponovljivu priliku da se nađu tete a tete sa svojim omiljenim izvođačima.

Ono što je srž BitefArtCafe kluba i što je konstanta već dvanaest godina je najbolja živa svirka u gradu, a možda i u čitavoj zemlji. Sa dve takve svirke počeće i ova sezona, svečano, ali energično uz bend Makao, koji nastupa u petak i St. Louis u subotu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA