Verili se Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović! (FOTO)

Maneken je verio pevačicu tokom letovanja na Ibici, gde su proslavili njen 33. rođendan

  • 7

Maneken Vlada Vuksanović i pevačica Nataša Bekvalac, nakon brojnih nesuglasica, uspeli su da prevaziđu sve probleme i verili su se na Ibici. Kako "Tračara" saznaje, Vlada je Nataši priredio iznenađenje na plaži, a kada su se vratili u hotel, sačekao ju je dijamantski prsten.

- Vlada i Nataša proveli su božanstvenih 10 dana na najpoznatijem balearskom ostrvu. Nataša nije ni slutila da će je Vlada zaprositi za njen rođendan, koji su proslavljali na prelepoj plaži Formentera, potpuno sami. Kada su se vratili u hotel, pevačicu je sačekao poklon od Vlade, skupoceni dijamantski prsten - završava izvor.

Kao potvrda ove lepe vesti jeste slika koju je Vuksanović okačio na Instagram pre nekoliko dana, a na kojoj se jasno vidi da na Natinoj ruci sija prsten.

Podsetimo, maneken i plava pevačica bili su u vezi nakon njegovog učešća u "Survajveru", da bi tokom ove godine raskinuli, a potom i shvatili da ne mogu jedno bez drugog.

Redakcija Telegrafa čestita Nataši i Vladi na veridbi!

(A. Č./ Tračara)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • glas razuma

    3. oktobar 2013 | 07:50

    Ne lipši magarče do sledeće trave-tako će biti I sa njihovom veridbom...

  • JA

    3. oktobar 2013 | 05:05

    Smorila je vise ova sponzorusa...

  • Vladimir Vukovic

    3. oktobar 2013 | 10:33

    Cim nestane para ovom pajseru sutnuce ga. Plus ako joj napravi dete, jos jedna alimentacija, strasno.... Ovakvu gamad treba pobiti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA