Ana Kurnjikova raskinula sa Enrikeom Iglesijasom jer nije hteo da se oženi njom?!

Teniserka je navodno odlučila da prelomi i okonča 12-godišnju vezu s popularnim pevačem, jer nije mogla više da čeka da se njen verenik odluči da li će da je prosi ili ne

  • 12

Ruska teniserka Ana Kurnjikova navodno je okončala 12 godina dugu vezu s popularnim pevačem Enrikeom Iglesijasom, a kako navodi "Njujork post", mladoj Ruskinji je prekipelo kada joj je verenik saopštio da još uvek ne želi brak.

Prema navodima američkih medija, Kurnjikova je počela da gubi strpljenje kako bi dočekala da stane pred oltar sa voljenim, i više ne može da čeka da se on odluči oko braka. Ona smatra da su predugo zajedno i da ima osećaj da se ništa neće promeniti.

Šuškalo se da je par i ranije imao problema oko planova za venčanje, pošto 34-godišnji pevač smatra da mu je rano da se ženi, ali je Kurnjikova je verovala da će s vremenom sve doći na svoje. Na njenu žalost, stvari su se iskomplikovale, te je teniserka počela da uviđa da njihova veza ne vodi nikuda i navodno raskinula romansu.

(J. J./pagesix.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA