SEVERINA BESNA: Milan bez mog znanja sinu izvadio srpski pasoš!

"Popović je nakon raskida pretio Severini. Govorio joj je, ako ga ostavi, da će joj se osvetiti, da će je ocrniti u medijima, uništiti joj karijeru! Dokaz Milanovih loših namera je pasoš koji je napravio Aleksandru nelegalno", rekao je portparol Vučkovićeve

  • 26

Severina Vučković konačno je progovorila o delikatnoj situaciji sa nekadašnjim dečkom Milanom Popovićem, sa kojim se trenutno vija po sudovima, kako bi se izborila za starateljstvo nad njihovim detetom Aleksandrom. Pevačicu je izuzetno pogodilo što je biznismen bez njenog znanja detetu izvadio srpski pasoš, čime je njen strah zbog pretnji da će ga odvesti od nje samo narastao.

Hrvatska pevačica ogorčena je jer je pre dve nedelje saznala da je Milan Aleksandru još u aprilu izvadio srpski pasoš bez njenog znanja i saglasnosti, piše hrvatski "Večernji list", te smatra da je njena paranoja da će joj uzeti sina sasvim opravdana.

- Milan je nakon raskida pretio Severini. Govorio joj je, ako ga ostavi, da će joj se osvetiti, da će je ocrniti u medijima, uništiti joj karijeru, a spominjao joj je i slučaj Anđe Marić. Zbog toga je Severina tražila da Milan njihovog sina viđa samo u njenom prisustvu jer se plašila da će ga u suprotnom odvesti izvan Hrvatske i da ga neće više vratiti. Dokaz Milanovih loših namera je pasoš koji je napravio Aleksandru nelegalno, bez Severinog znanja. To je bio ključni dokaz da Milan te pretnje nije izrekao samo u afektu, već da ih je i planirao izvršiti - rekao je Severinin menažer Tomislav Petrović.

Zanimljivo je to da je detetu na slici isečena glava, iako to nije uobičajeno, a iz policije u Hrvatskoj su potvrdili da je takav dokument sumnjiv i potencijalno ilegalan.

Prema Zakonu o putnim ispravama Republike Srbije, za maloletnu osobu zahtev za izdavanje putne isprave podnosi jedan od roditelja, uz pismenu saglasnost drugog overenu u opštini ili na sudu. Izuzetak jeste izdavanje bez saglasnosti drugog roditelja ako je taj drugi nestao, ako mu je nepoznato prebivalište ili boravište ili je preminuo, odnosno, ako je jednom roditelju sudski dodeljeno starateljstvo ili posebnom odlukom suda, potvrdili su iz pravnog tima Autonomnog ženskog centra u Beogradu.

Severina je Milanu potpisala saglasnost na zahtev za državljanstvo njihovog deteta, i za prijavu boravka kada bi bila u Beogradu, ali za pasoš nikada, navode iz njenog PR tima.

(J. J. / Večernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitar Crnogorac

    5. oktobar 2013 | 13:19

    Kako pasoš može biti nešto loše? Nije mu izvadio vilicu ....

  • TNT

    5. oktobar 2013 | 13:27

    Svaki Srbin treba da ima i Srpski pasos..valjda je to normalno,ne znam sto se buni.

  • Gastarbajter

    5. oktobar 2013 | 13:32

    Lutko...kod nas petlovi kukuricu a ne kokoške...muško prezime zena uzima ili zadržava svoje...znala si sve to pa sada kao neznas obicaje...bolje snimaj porniće ovo ti ne ide od ruke da te sažaljevamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA