DŽEJ LO: Neću da radim sa ženama lepšim od mene!

"Bila je nemoguća! Tražila je da ne prihvatimo glumice koje su bile lepe i atraktivne, da bi na kraju i sama odustala od filma", rekao je izvor blizak produkciji filma u kome je pevačica trebalo da glumi

  • 10

Ko bi rekao da vatrena latina Dženifer Lopez ima problem sa samopouzdanjem, budući da je na kastingu za novi film "The 33" zahtevala je da devojke koje su se prijavile da glume u filmu ne budu atraktivnije i lepše od nje.

Iz produkcije filma bili su šokirani njenim ponašanjem, pošto kandidatkinje nije cenila prema glumačkim kvalitetima, već fizičkom izgledu.

- Bila je nemoguća! Tražila je da ne prihvatimo glumice koje su bile lepe i atraktivne, da bi na kraju i sama odustala od filma - rekao je izvor koji je prisustvovao na jednoj od audicija.

Da je opterećena i zabrinuta za svoj fizički izgled dokazuje i njeno priznanje da zbog savršene linije i zategnute guze spremna da neprestano vežba i ustaje u šest ujutru kako bi išla na trening.

(J. J./gossipcop.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beogradjanka89

    5. oktobar 2013 | 16:03

    Kompleksasica!

  • Mangup

    5. oktobar 2013 | 16:32

    Glupaca..

  • lvan

    5. oktobar 2013 | 18:50

    @goga/go go, da bude u padezu ))))) ne kenjaj, iskompleksirana budala sa guzicom kao sifonjer. Ali pored ostalih nakaza ovde u USA, ona je bomba. Latino ribe mahom izgledaju ko ciganke. Nase ribe pojasnjavaju ovde, mislim balkanke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA