Merilin Monro imala implant u bradi! (FOTO)

Rendgenski snimci koji će narednog meseca biti ponuđeni na aukciji pokazuju da je slavna glumica 1958. imala plastičnu operaciju brade kao i da je imala zahvat i na nosu

  • 0

Iako smo svi mislili da je Merilin Monro bila skroz prirodna lepotica, izgleda da to ipak nije tako, budući da će narednog meseca na aukciji biti ponuđeni rendgenski snimci koji dokazuju da je čuvena glumica 1958. ugradila implant u bradu!

Očekuje se da će šest snimaka iz perioda između 1950. i 1962, sa beleškama plastičnog hirurga Majkla Gurdina, dostići cenu od 15.000 do 30.000 dolara, ali mnogo zanimljivija je činjenica da je ovo prvi dokaz da je Merilin imala kozmetičku operaciju.

U Gurdinovim beleškama se navodi da je Monro imala deformaciju brade, kao i da je imala neutropeniju, koju karakteriše smanjen broj belih krvnih zrnaca.

Merilin je na operaciju na kojoj joj je u bradu ugrađen implant otišla pod tadašnjim prezimenom Miler (ona je od 1956. do 1961. bila u braku sa piscem Arturom Milerom, prim. aut.), dok su radiološki snimci, koji nagoveštavaju i da je glumica operisala i nos, zavedeni pod imenom Džoan Njuman.

Da podsetimo, Merilin Monro je u 36. godini, pod sumnjivim okolnostima preminula 5. avgusta 1962, a kao zvaničan uzrok smrti je navedeno trovanje barbituratima.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA