NOVI BISERI DEVOJKE ORO: Moj najveći adut je pamet, ne silikoni! (FOTO) (VIDEO)

Milica Živanović je iz Jagodine, ima 22 godine, obožava Cecu i misli da je se muškarci plaše, jer je arogantna. Nadimak je dobila jer se "orao na jagodinskom naglasku kaže - oro"

  • 66

Milica Živanović, internet senzacija koju od pre nekoliko dana "pola" Srbije zove "devojka Oro" zbog hit snimka na kome demonstrira svoje (ne)poznavanje opšte kulture, u TV emisiji koja nije emitovana otkriva još detalja o sebi.

Tako "Oro" kaže da je njen dečko normalan jer ima firmu i porodicu, a život VIP ličnosti je, po njenom mišljenju, "opterećavajući", a ne opterećujući.

Takođe, u krevetu voli da bude divlja, a muškarac mora da bude dobrostojeći kako bi je osvojio.

- Moj najveći adut su, hajde neću da kažem, silikoni. Na primer, pamet - otkriva Milica dok se brčka u đakuziju.

Mimi smatra i da je VIP osoba drugačija od drugih.

- Pa to je poznata osoba, drugačija od drugih i... Ne znam šta sam htela da kažem više - zbunila se buduća starleta.

"Devojka Oro" je iz Jagodine i ima 22 godine. Silikone je stavila pre dve godine, budući da su joj pevačice koje ih imaju izgledale lepo i atraktivno. Priznaje da je se muškarci uglavnom plaše, a ona misli da je to zato što je arogantna. Sviđa joj se novi minstar sporta Vanja Udovičić, koga bi volela da privede u đakuzi. Takođe, divi se Ceci, koju smatra jedinom pravom VIP osobom u Srbiji.

Katarina Stanković, Miličina drugarica koja se takođe proslavila "poznavanjem" opšte kulture, kaže da stanovnici Jagodine Milicu gledaju kao sponzorušu koja svakodnevno menja momke.

U četvrtak, u 22.30, na TV "Hepi", specijalno na zahtev gledalaca, biće prikazana emisija "VIP 24" s Milicom Živanović, koja je hit na društvenim mrežama.

Pogledajte šta je još "devojka Oro" rekla:

U međuvremenu, svesna neočenivane slave koja ju je zadesila, Milica se oglasila na Fejsbuku i pozdravila "sve fanove":

- Dragi moj fanovi, imajte lepo i prijatno veče, ljubi vas vaša Mimi! Laku noć! - poručuje Živanovićeva uz golišave fotografije.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa stankovic

    9. oktobar 2013 | 15:55

    Srbija je iznjedrila mnoge VIP-ovke koje su svojim "horizontalnim" radom zaslužile taj status. Skloni smo klanjat se glupostima i silikonima, ne podnosimo kreativnost, znanje i kulturu. Milica Živanović če imati privilegije pre onih koji su svojim zanjem zaslužili zlatne medalje iz matematike,hemije i prava. Ovakvu gromadu mesišta sa trnom graška u glavi možete uz odremređeni iznos imati u društvu, komunicirat nećete jer nemate o čemu, a na koji način će vam popunii vreme ?

  • Namcor

    9. oktobar 2013 | 16:00

    Pamet ti je jača strana,samo nemoj da je pokazujes mnogo.Moz' mozak da ti otekne,pa ce da bude ko zrno graška.

  • 12345

    9. oktobar 2013 | 16:34

    Da bi u Srbiji bio popularan, poznat... potrebno je sledece: 1. Biti neizmerno glup! 2. Biti neizmerno glup! 3. Silikoni 4. 5. 6. Biti neizmerno glup!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA