LEPOTICE: O čemu srpske misice sanjaju (FOTO)

Anđeljka Tomašević, Tamara Momirov, Ivana Vidić, Jelena Sinđić i Jovana Maksimović su prvih pet finalistkinja izbora za Mis Srbije i otkriće nam šta žele u životu

  • 17

Nekoliko stotina devojaka se prijavilo za ovogodišnji izbor za Miss Srbije a samo 22 su imale tu čast i zadovoljstvo da postanu finalistkinje i steknu pravo da se bore za titulu ’’najlepše predstavnice srpske lepote’’ – Miss Srbije 2013.

Svaka od njih sanja da na Finalnoj večeri izbora 15.oktobra pobedi, ali o čemu još finalistkinje sanjaju i šta žele da ostvare u svojoj blistavoj budućnosti?

Ovog puta, svoje snove će otkriti prvih pet finalistkinja: Anđeljka Tomašević, Tamara Momirov, Ivana Vidić, Jelena Sinđić i Jovana Maksimović.

Anđelka Tomašević, ima 20 godina i dolazi sa Kosova i Metohije. Studira Turizam i ugostiteljstvo a na finalni kasting je stigla iz Londona gde je bila na praksi.

- Želela bih živim i radim još neko vreme u Londonu koji sam zavolela i u kom se prijatno osećam. Moj san je da imam svoj lanac hotela i da jednog dana otvorim svoju Dečiji Fond za decu na Kosovu i u Srbiji.

Tamara Momirov ima 22 godine i dolazi iz Beograda. Sebe vidi kao uspešnog ekonomistu.

- Volela bih da završim još jedan fakultet i da se ostvarim kao uspešna žena. Želela bih da jednog dana doprinesem boljoj zaštiti ženskih pravi, ravnopravnosti kao i da pomognem u izgradnjama Sigurnih kuća za žene koje trpe torturu u porodici.

Ivana Vidić ima 19.godina i iz Knjaževca je. Šest godina je vodila plesnu školu i imala svoju grupu od 150 plesača.

- San mi je da jednog dana stojim na crvenom tepihu dok ispred mene blješte fotoaparati. Želela bih da imam i svoju liniju parfema. Najveći san mi je ipak da budem uspešna žena i majka i da ravnomerno balansiram karijeru i porodicu.

Jelena Sinđić je najmlađa ovogodišnja finalistkinja. Ima 16 godina i dolazi iz Pančeva. Trenira atletiku, rukomet i plivanje.

- Volim sport i volela bih da budem profesionalni sportista. San mi je da pomognem kad god i kako god mogu bolesnima i siromašnima da se osećaju bolje i da otvorim Dom za nezbrinute.

Jovana Maksimović ima 23 godine i dolazi iz Vršca. Diplomirani je ekonomista i želi da uskoro otvori računovodstveni centar.

- Najveći san mi je da jednog dana budem u mogućnosti da živim na relaciji Vršac – Maldivi. Da u svom gradu otvorim turističku aganeciju a na Maldivima filijalu i da tamo provodim šest meseci godišnje. Želela bih da doprinesem i unapređivanju grada Vršca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA