Asistent Sajmona Kauela na snimanju X Factora (FOTO)

"Vaši takmičari odišu ogromnim talentom, svežinom, željom za uspehom... Muzika je univerzalan jezik, ne poznaje granice i zaista postoji velika mogućnost da baš ovde pronađemo svetske zvezde poput grupe "One Direction" i Lione Luis", rekla je Abi Dojl u Beogradu

  • 1

Asistenkinja Sajmona Kauela i internacionalni menadžer produkcije "Syco" Abi Dojl posetila je juče snimanje najpopularnijeg pevačkog šou-programa na planeti "X Factor" u Pinkovom filmskom kompleksu PFI.

Dojlova će posle toga preneti prve utiske čuvenom televizijskom i muzičkom producentu Sajmonu Kauelu, koji je i tvorac ovog popularnog televizijskog formata.

- Veoma sam srećna što sam konačno u Beogradu i što mogu, zajedno sa produkcijom MBK i TV Pinkom, da izrazim veliko zadovoljstvo zbog kvaliteta produkcije i kvaliteta prijavljenih takmiča prve sezone "X Factora" na ovim prostorima. Bila sam upoznata sa pevačkim potencijalom i talentom ljudi sa Balkana i upravo sam se u to i lično uverila - rekla je Abi, i nastavila:

- Vaši takmičari odišu ogromnim talentom, svežinom, željom za uspehom i drago mi je što će najbolji imati priliku da sarađuju sa produkcijskom kućom Syko, kao i Sony Musicom. Muzika je univerzalan jezik, ne poznaje granice i zaista postoji velika mogućnost da baš ovde pronađemo svetske zvezde poput grupe "One Direction", Lione Luis i tako dalje. Jedva čekam da šou počne! Družićemo se još - zakljućila je Dojlova.

Emitovanje najpopularnijeg pevačkog šou-programa na planeti "X Factor" počinje 29. oktobra na televiziji "Pink".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA