SMUVALI SE? Pogledajte kako se ljube Edin i Jelena Jovanović (VIDEO)

Farmeri su ostali do sitnih sati da pričaju, i oko šest ujutru su otišli iza toaleta, gde su se ljubili, misleći da ih kamere neće snimiti jer je napolju bila magla

  • 9

NISU IZDRŽALI: Seksi pevačica i "Plejboj" zečica Jelena Jovanović i odbojkaš Edin Škorić simpatišu se od samog početka rijalitija, ali sve do sada nisu dozvolili da ih savladaju emocije, već su uporno tvrdili da su samo prijatelji.

Jelena i Edin su se zbližili od prvog dana "Farme", ali su svoje prisno druženje drugim farmerima pravdali time što su se "odlično poklopili", iako su ukućani otpočetka brujali da Škorić zapravo juri Jovanovićevu.

Farmeri su ostali do sitnih sati da pričaju, i oko šest ujutru su otišli iza toaleta, gde su se ljubili, i verovatno mislili da ih kamere neće snimiti jer je napolju bila magla. Međutim, objektivu nije promaklo ništa, a njihova priča o prijateljstvu pala je u vodu.

Potpuno je jasno zašto Edin nije uspeo da zadrži samo prijateljski odnos sa Jelenom, budući da se ona ubraja među fatalne žene, pogotovo ako se uzmu u obzir njene fotografije za "Plejboj" časopis koje svakog muškarca ostavljaju bez daha!

Poljupce koje su razmenili Edin Škorić i Jelena Jovanović pogledajte od 52 minuta snimka

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA