DRAMA NA FARMI: Igor hitno prebačen u Urgentni centar, imao epileptični napad! (VIDEO)

Edin Škorić kaže da je pevač poplaveo, te da u prvom momentu nije bilo lekara koji bi mu pomogli. Kako Telegraf nezvanično saznaje, Igor je na putu ka Urgentnom centru

  • 0

Pevaču Igoru Staroviću pozlilo je na imanju, imao je epileptični napad i trenutno je na putu ka Urgentnom centru. Gazda Lepi Mića obavestio je ukućane da Igor ima epilepsiju, te da će nekoliko dana provesti u bolnici.

- Igor je imao epileptični napad, priča, dobro je i prevezen je u bolnicu. Biće pod terapijom i ja sam rekao da je bolje da ga ne vraćaju ovde - rekao je Mića ukućanima, a Sara je vrisnula i počela da plače.

Edin je dodao da je Starović u jednom momentu poplaveo, a Džidža je nastavila sa prepričavanjem događaja. Farmeri su bili uplašeni jer u tom momentu nije bilo lekara koji bi mogao da pomogne Igoru.

Iz izvora bliskih produkciji saznajemo da je Igor trenutno na putu ka Urgentnom centru, gde će primiti adekvatnu terapiju. Ovo je prvi Igorov napad i čelnici TV "Pink" su veoma zabrinuti za njegovo stanje.

Nešto kasnije, Romana, Čupo i Hrisitjan Todorovski su razgovarali o tome da je lošem Igorovom stanju doprinelo neredovna ishrana, nervoza i nespavanje, dok je pevačica dodala da joj je bilo čudno što na žurkama sedi i ne igra.

- Ja sam mu rekao da ide kući jer se vidi da nije dobro, on je hteo da me ošamari! Ima kući ženu, renovirao je stan, treba da ode da sedi tamo sa njom, dvesta evra mesečno može da zaradi, a ne da rizikuje da dolazi na "Farmu" - rekao je Čupo.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA