Ulaznice za koncert Marka Bulata na ćirilici! (FOTO)

Dugoočekivani nastup pevača biće održan 24. novembra u hali "Pionir", a Marko navodi da je veoma uzbuđen jer će njima obeležiti dve decenije muzičke karijere

  • 20

Malo je falilo da ulaznice za koncert Marka Bulata zakazan za 24. novembar u hali "Pionir", ne budu puštene u prodaju, jer je pevač insistirao da budu ispisane ćirilicom. Ipak, od nedelje, 20 oktobra, karte za koncert, zakazan povodom 20 godina muzičke karijere, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima "Eventima", po različitim cenama, u zavisnosti od pozicije u dvorani.

- Uzbuđen sam, jer se približava taj 24. novembar, kada ću koncertom obeležiti dve decenije svoje karijere - rekao je Bulat i potvrdio da je insistirao da ulaznice za koncert budu ispisane ćirilicom.

- Tradicija je osnov mog opredeljenja, pa je logično da insistiram na našem pismu. Nemam ništa protiv drugih, ali, pišem isključivo ćirilicom, utičem i da drugi primenjuju to pismo.

Karte će biti u prodaji do 24. novembra, kada se očekuje spektakl.

- Osim pesama koje su obeležile moju karijeru, naravno, biće tu i jedna nova pesma, koja je meni posebna i koja će se, nadam se, dopasti i publici - kaže na kraju Marko Bulat.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    19. oktobar 2013 | 12:22

    Bravo, svaka cast, da je jos takvih

  • Neverovatno

    19. oktobar 2013 | 16:29

    Bravo, poštujem odluku! Ljubomorni - ajmo malo na školovanje!

  • Ja sam

    19. oktobar 2013 | 17:21

    Браво Марко, свака част! Све што си урадио до сада је за поштовање. А ви који сада пљујете по њему, можете само да пљујете и лапрдате... Пси лају, каравани пролазе...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA