GOCA TRŽAN: Ja sam mala, debela viršla sa cirkonima! (FOTO)

"Ko nije smeo sinoć, evo ja ću: Ja sam mala debela, viršla sa cirkonima, ne daj bože otvorenog plamena, buknula bi ona plastika ko šibica! Ohohoho!", pevačica je bez trunke blama podelila svoje utiske sa internet-auditorujmom

  • 14

Goca Tržan izgleda nije zadovoljna svojom imitacijom Dženifer Lopez u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" te je otvoreno negodovala zbog svog višaka kilograma koji je bilo nemoguće ne primetiti, međutim, drugih negativnih komentara na konto njenog izgleda nije bilo, jer je pevačica svojim vatrenim nastupom ostavila kipeći stomačić u senci.

Iako nije u toliko dobroj formi kao Džej Lo, odlično se snašla u njenoj koži i publici priredila izvanredan doživljalj igre i pesme, te su prštale čestitke za napor i trud, i niko se zapravo nije obazirao na njene primetno nesavršene obline.

Ona to sebi ipak nije oprostila, te je na Tviteru posle emitovanja nastupa šaljivo napisala:

- Ko nije smeo sinoć, evo ja ću: Ja sam mala debela, viršla sa cirkonima, ne daj bože otvorenog plamena, buknula bi ona plastika ko šibica! Ohohoho! - pevačica je bez trunke blama podelila svoje utiske sa internet-auditorujmom.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA