MORBIDNO: Severina kao crna udovica! (VIDEO)(FOTO)

Pevačica je pozirala pred objektivom u unikatnim ručno rađenim haljinama, kako bi dočarala moć i lepotu žene kroz istoriju i maštu, te je zauzela uloge ratnice, labudice, zavodnice ali i crne udovice

  • 3

Svoju karijeru hrvatska zvezda Severina obogatila je i saradnjom sa slavnom modnom dizajnerkom Matijom Vuicom, koja je pevačicu predstavila kroz nekoliko istorijskih momenata u kojima dominira lepota i moć žene, u editorijalu pod nazivom "Lady X", te se Vučkovićeva našla u ulogama heroine, preko zavodnice i moćne ratnice, do crne udovice.

Vučkovićeva je na sebi ponela unikatne, od najfinijih i najskupljih materijala ručno rađene haljine, na kojima su posebno naglašena ramena i kukovi, dok maske intrigiraju i daju novu notu lepote jednoj ženi.

Matija kaže kako je kostim za "Lady X" priča o haljinama neopterećenim komercijalnim momentom, onima koje izrodi mašta u dubinama kreativnih pregrada. Služeći se elementima kostimografije u funkciji mode, ona dočarava različite priče.

Pogledajte seksipilnu Severinu u ulogama labudice, ratnice, heroine i crne udovice:

(J. J./Gloria.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko Ariel Marosiuk

    23. oktobar 2013 | 20:11

    OVO JE PRELEPO!!!!!!

  • Jumi

    23. oktobar 2013 | 23:10

    Slike su odlicne!!

  • to sam ja

    24. oktobar 2013 | 11:11

    Da slike jesu super al su vec malo dosadne te poluprozirne haljine il kako vec ono u čemu je severina vjerojatno u prozirnoj haljini

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA