HEVI-METAL ZA PINGVINE! Metalika svira na Antarktiku!

Američka grupa će 8. decembra nastupiti u polarnoj bazi "Karlini", a koncert će za zemlje Južne Amerike biti prenošen preko internet strima

  • 0

Članovi benda "Metalika" najavili su da će 8. decembra održati koncert na Antarktiku, i tako će postati drugi izvođač koji će svirati na Južnom polu!

Američki rokeri će nastupiti u argentinskog polarnoj bazi "Karlini", a koncert će za zemlje Latinske Amerike biti prenošen preko internet strima.

- Tokom 30 godina karijere imali smo neverovatnu sreću da obiđemo svaki ugao Zemlje... Osim jednog. Ali to će se sada promeniti, jer ćemo uskoro nastupiti na Antarktiku, jedinom kontinentu na kojem "Metalika" do sada nije svirala! - kažu Džejms Hetfild i drugovi.

Inače, prvi koncert u istoriji Južnog pola je održan 2007. u okviru akcije "Live Earth", i tada je sastav "Nunatak", koji su činili naučnici koji istražuju klimatske pojave, odsvirao nekoliko pesama, a ostalo je zabeleženo da je u publici bilo 17 ljudi.

Najvatreniji fanovi iz Argentine, Čilea, Kolumbije, Meksika i Kostarike imaće šansu da preko nagradne igre na sajtu benda osvoje put na ovaj neobični događaj.

(Telegraf.rs / Metallica.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA