TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Boris Milivojević kao Tina Tarner pobednik treće emisije! (FOTO)

Poznati glumac je i publiku i žiri oduševio sjajnom imitacijom slavne američke pevačice ali i odličnim izvođenjem njenog hita "Proud Mary"

  • 2

Pobednik treće emisije šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" je Boris Milivojević koji se uspešno transformisao u Tinu Tarner, a drugo mesto je osvojio Aleksa Jelić koji je imitirao Miroslava Ilića.

Milivojević je rekao da će nagradu od 1.000 evra pokloniti deci bez roditeljskog staranja iz Zvečanske.

Žiri su činili Ivan Ivanović, Marija Mihajlović, Katarina Radivojević i kao gostujući sudija, Miroslav Ilić.

Prvi je nastupio Knez koji je izveo Džibonijev hit "Libar", a iako su članovi žirija bili zadovoljni kako je otpevao ovu numeru, Miroslav Ilić mu je zamerio na osmehu kojeg, kako kaže, kod Stipišića nema, dok je Katarina Radivojević briljirala izjavom: "Za razliku od tvog, Džibonijev osmeh je neiskren".

Mnogo teži zadatak su imali Skaj Vikler i Sneki koji su imitirali Grua i Ajs Nigrutina, a Babićeva je svojim oponašanjem Ajsa i njegove čuvene "ždral" poze, oduševila publiku i žiri.

Ipak, verovatno je bilo najteže Aleksi Jeliću koji je pevao numeru "Polomiću čaše od kristala" Miroslava Ilića i to pred čovekom kojeg imitira, ali položio je sa odličnim, i Miroslav mu je poručio da zaslužuje visoku ocenu za manir, frizuru i oblizivanje usana.

Foto: TV Prva

Goca Tržan je imitirala Džeja, a Miroslavu Iliću je više ličila na Šabana Šaulića nego na Džeja, Ivanovića je podsećala na Mišu Janketića, a realno najviše je ličila na Fredija Krugera.

Tamara Dragičević je postala LMFAO i pevala je veliki hit "I'm Sexy And I Know It", i dobila je pohvale za svoj nastup s tim što joj je Katarina Zamerila da "nema ništa u gaćama".

Ana Kokić se potpuno transformisala i imitirala je Psaja, a Ivanović je kroz smeh rekao: "Bila si odlična, ali si mi više ličila na Mariju Šerifović nego na Psaja".

Sara Jovanović je ponovo bila muškarac, ovoga puta se našla u koži Milana Stankovića i veoma dobro se snašla, a najvickastiji je opet bio Ivan koji je zaključio da je ona dostigla nivo muškosti Milana Stankovića.

Željko Šašić je imitirao Željka Bebeka i imao je težak zadatak da otpeva "Sve će to mila moja", i oduševio je žiri, Mirolav mu je unapred dodelio 12 poena, a Ivanović je prokomentarisao da ga je Šašić podsećao na pokojnog Preleta sa maskom.

Za kraj Boris Milivojević je briljirao kao Tina Tarner i odlično se snašao u numeri "Proud Mary", i od Katarine je dobio pohvale za fantastičan nastup dok je Marija rekls da je Tina bila malo dementna, ali veoma zabavna.

Odlučeno je i koga će takmičari imitirati naredne nedelje:

Knez - Hari Mata Hari

Goca – AC/DC

Skaj Vikler – Will I Am

Tamara – Lepa Brena

Ana Kokić – Lučano Pavaroti

Sara Jovanović – Britni Spirs

Sneki – Viktorija

Željko Šašić – Aca Lukas

Aleksa – Eros Ramacoti

Boris – Elvis Prisli

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA