Umrla Marša Volas, glas učiteljice Edne iz Simpsonovih

Izvršni producent čuvene animirane serije Al Džin saopštio je da je smrt glumice veliki gubitak i da će lik učiteljice Edne biti ukinut

  • 3

Glumica Marša Volas, koja je pozajmila glas Bartovoj učiteljici u seriji "Simpsonovi" Edni Krabapl, preminula je u 71. godini.

Izvršni producent čuvene animirane serije Al Džin saopštio je da je njena smrt veliki gubitak i naveo je da je Volas imala "nezamenjiv karakter" i da će lik učiteljice Edne biti ukinut.

Marša je bila poznata po ulogama u televizijskim serijama, kao što je "The Bob Newhart Show", podsetila je agencija AP.

Kako je objavio "Dejli mejl", Volas se borila sa rakom dojke skoro tri decenije, koji joj je otkriven 1985. godine. Od tada je bila aktivista u borbi protiv raka dojke koja je isticala značaj prevencije, a napisla je i knjigu o iskustvima sopstvene borbe s tom bolešću.

Iako su neki objavili da je Volas preminula usled kompilakcija zbog raka dojke, njen sin Majkl Holi je izjavio za "TMZ" da je ona umrla u Los Anđelesu zbog komplikacija upale pluća.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • govno

    27. oktobar 2013 | 10:15

    Pogodjen sam

  • Zanto

    21. april 2014 | 23:54

    jao boze pa zasto citate i nalazite se na ovoj strani ako vas ne zanima i jos pri tom ostavljate preglupe kom.. Akcenat je na preventivi otkrivanja kancera i ove uzasne bolesti, bas mi je zao jer naravno Simpsonove i danas pogledam

  • Pobegao iz ludnice

    28. oktobar 2013 | 01:20

    Pazi, ovo je toliko bitna vest da ja nocas celu noc necu moci da zaspim... A mozda se i vratim tamo odakle sam pobegao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA