Doktor Majkla Džeksona posle dve godine pušten iz zatvora

"Počeću svoj život iz početka i biću primer svetu da je uprkos zloj sudbini, kada se dobrim ljudima dogode loše stvari, moguće započeti novi život i biti uspešan", rekao je Konrad Marej

  • 0

Američki lekar Konrad Marej, koji je 2011. osuđen na četiri godine zatvora za ubistvo iz nehata pevača Majkla Džeksona, pušten je danas iz zatvora zbog "primernog vladanja", prenosi NBC.

- Počeću svoj život iz početka i biću primer svetu da je uprkos zloj sudbini, kada se dobrim ljudima dogode loše stvari, moguće započeti novi život i biti uspešan - izjavio je Marej, i dodao da namerava da povrati lekarsku licencu, ali da ima i drugih planova.

Prema pisanju sajta TMZ, nekadašnji Džeksonov lekar namerava da objavi knjigu, a možda će lansirati i vlastiti rijaliti šou koji će pratiti njegovu svakodnevicu nakon izlaska iz zatvora.

Da podsetimo, Marej je osuđen za nemar prilikom lečenja Džeksona, jer je u njegovoj kući držao opasan lek, nije pratio njegovo stanje, odlagao da pozove Hitnu pomoć i nije rekao lekarima da je pevaču dao propofol, veoma jak anestetik koji je doveo do pevačeve smrti.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA