LEGENDA DOLAZI U BEOGRAD: Edi Halivel nastupa 7. decembra na Beogradskom sajmu

Edi Halivel hara scenama elektronske muzike širom sveta već čitavu deceniju, a kod nas će, zahvaljujući organizatorima Serbia Wonderlanda, nastupati 7. decembra u Hali 5 Beogradskog sajma

  • 1

Jedan od najboljih di-džejeva u istoriji klabinga, legenda iz Mančestera Edi Halivel nastupiće 7. decembra na događaju pod nazivom Serbia Wonderland poglavlje jedan "Eksplozija leda" u Hali 5 Beogradskog sajma.

Na opšte iznenađenje i radost svih ljubitelja progresivnog EDM zvuka, organizatori Serbia Wonderlanda su uspeli da u Beograd dovedu superheroja, idola Ibice i svetskih klabera. Edi Halivel "prži" scenama elektronske muzike širom sveta već čitavu deceniju, i trenutno je jedan on najomiljenijih i najpoštovanijih izvođača današnjice.

Nakon što su ga nedavno nominovali za njihov izbor "Najbolji di-džej svih vremena", iz Mixmaga su rekli: "Postoje ljudi koji vrte miksete i postoje di-džejevi koji vas raspamete - Edi Halivel je ovo drugo".

I pored nekolicine sjajno ocenjenih nastupa sa di-džej Magove prestižne Top 100 DJs liste i velikog broja drugih sjajnih postignuća - kao što je prodaja više od milion kompilacionih albuma, glavni razlog zašto fanove privlače njegovi nastupi jeste njegovo neverovatno umeće i harizma na live performansima.

Njegove nedavne produkcije i remiksi su izazvali nesvakidašnje uzbuđenje. Pored toga što su postali singlovi na njegovoj sopstvenoj etiketi FIUR, nedavni remiks Tiestovog hita "Beautiful World", za etiketu Marka Knighta pod nazivom Toolroom, naišao je na odobravanje sa svih strana, kao i njegov remiks singla "Muzak" koji mu je doneo izdašnu podršku sastava The Swedish House Mafia I Deamau5a. Njegov neverovatni remiks Perfecto singla "Bullet In the Gun" dospeo je u top 10 na top-listi Beatport's illustrious.

Edi Halivel se redovno pojavljuje kao jedan od glavnih izvođača na nastupima u svim klubovima sveta, sa nedavnim nastupima na EDC LA, Vegas & Dallas, Nocturnal Wonderland LA, Love Festival u San Francisku, Summerdaze u Australiji, Green Valley u Brazilu, Sunrise Festival u Poljskoj, Creamfields and Global Gathering u Velikoj Britaniji.

Edi je, takođe, obeležio 2013. lansiranjem svog novog brenda, novog koncepta i zapanjujućeg novog audio-vizuelnog live nastupa koji ćemo imati priliku da vidimo i čujemo na Sajmu, 7.decembra na Serbia Wonderlandu.

Ulaznice za "Poglavlje jedan" se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima kao i u prostorijama Jungle Tribea, u Njegoševoj 31v u Beogradu po promotivnoj ceni od 690 dinara koja važi do 1. novembra. Nakog tog datuma, ulaznice će koštati 890 dinara do 15. novembra, nakon čega će opet poskupeti. Više informacija na linku https://www.facebook.com/serbiawonderlandfestival.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA