Da li prepoznajete pevačicu sa slike? (FOTO)

U pitanju je domaća muzička zvezda koja će u subotu u šouu "Tvoje lice zvuči poznato" imitirati čuvenog tenora Lučana Pavarotija

  • 1

Ana Kokić, kao i ostali VIP takmičari, priprema se za nove nastupe u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato". Plavokosa pevačica će ove subote imitirati legendarnog tenora Lučana Pavarotija, a ona je fotografiju svoje tranformacije podelila na društvenoj mreži Tviter.

- Posle Psy-a stigao je i Pavarotti! :-))))) Subota TV Prva 21h - napisala je Ana kao komentar uz sliku.

Da podsetimo, takmičari popularnog šoua izvukli su sledeće imitacije: Knez - Hari Mata Hari, Goca Tržan - AC/DC, Skaj Vikler - Will I Am, Tamara Dragičević - Lepa Brena, Sara Jovanović - Britni Spirs, Sneki - Viktorija, Željko Šašić - Aca Lukas, Aleksa Jelić - Eros Ramacoti i Boris Milivojević - Elvis Presli.

Četvrta emisija takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato" na programu je u subotu od 21 čas, a specijalni gost biće bivši fudbalski reprezentativac naše zemlje Savo Milošević, koji se za ovu priliku prerušio u Zdravka Čolića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beast from the East

    30. oktobar 2013 | 13:23

    stvarno joj dobro ide ovo takmicenje. moram da priznam da me iznenadila pozitivno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA