DNO: Ava Karabatić simulirala seks sa hrvatskim voditeljem! (VIDEO)

Gledaoce je šokiralo to što je Tutnjević koristio svaku priliku da prepipa starletu, da bi je najpre oborio na strunjaču i podigao noge na ramena, a potom i "zaskočio" otpozadi, simulirajući seks

  • 7

Rijaliti zvezda i ponosna starleta Hrvatske Ava Karabatić nedavno se oprobala u ulozi voditeljke u emisiji "Od A do Ž" "Dubrovačke televizije", a njenu ulogu u ovom TV formatu mnogi su zapazili već u prvim epizodama, budući da je starletu detaljno prepipao i na nju nasrtao reporter Željko Tutnjević, koji sa njom vodi ovaj zabavni program.

Budući da se emisija emituje u večernjim časovima, Karabatićeva je odlučila da "istraži" dubrovačke sprotiste i poseti ih pri jednom od treninga. A kako se mlada devojka iz Zadra ponaša u prisustvu velikog broja muškaraca, publika je imala prilike da vidi u raznim rijaliti programima, ali i ovom prilikom, te nikoga nije začudilo to što je mšićave i gipke sportiste jurila po sali kako bi ih temeljno opipala.

Ipak, ono što jeste šokiralo gledaoce ove emisije zabavnog karaktera bilo je ponašanje Ave i njenog kolege koji je tokom treninga koristio svaku priliku da prepipa starletu, zatim ju je oborio na strunjaču, podigao joj noge, i sebe počastio prizorom kada se kratka haljinica Karabatićeve podigla. To očigledno nije bilo dovoljno, te je starletu, uprkos što je nebrojeno godina stariji od nje, bukvalno zaskočio i počeo da simulira seksualne pokrete otpozadi.

Pogledajte video od 4:58 minuta:

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jddjk

    30. oktobar 2013 | 19:49

    Sta ova devojka nece sve uraditi da bi dosla do minimalnog marketinga i da bi postigla neku minimalnu slavu..setimo se survivora pa velikog brata pa sta se desavalo posle velikog brata pa sad ovo..muka mi je od ove glupace sklonite je iz javnosti!

  • Kenan Alic

    31. oktobar 2013 | 13:19

    Glupa ko ORO hahaha :D

  • Tea

    31. oktobar 2013 | 13:26

    ,oze deda da joj bude fujcinaaaa,trebala je uzeti nekog od ovih mladjih,onaj sto ima devojku je najlepsi :) ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA