Severina besna na sud zbog alimentacije od 1.000 evra! (FOTO)

Hrvatski sud odlučio je da će srpski biznismen Milan Popović pevačici uplaćivati 10 puta manju cifru nego do sada, na ime alimentacije. Severina traži novo suđenje

  • 11

Hrvatska pevačica Severina besna je na sud i advokate zbog odluke da će joj ubuduće Milan Popović uplaćivati 1.000 evra na ime alimentacije, umesto dosadašnjih 10.000. Pevačica će mesečno dobijati 10 puta manju cifru, te zbog toga traži novo suđenje.

Hrvatski sud doneo je odluku da Milan sina Aleksandra može da viđa svakog vikenda u Zagrebu, i to bez pevačicinog prisustva, ali će morati da uplaćuje 1.000 evra mesečno na ime alimentacije.

Takođe, izvor blizak paru kaže i da Severina želi da pokuša da sa Milanom napravi novi dogovor i vansudsko poravnanje. Popović sa svojim timom radi na tome da dobije dozvolu da sina viđa i van granica Hrvatske, a pevačica trenutno za to ne želi ni da čuje.

I dok srpski biznismen likuje zbog odluke hrvatskog suda, pevačica tuguje i muku muči s advokatima koji će na sledećem ročištu u decembru pokušati da stvar preokrenu u njenu korist.

(A. Č./ Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • su

    2. novembar 2013 | 12:59

    I to joj je previse..Malom u svakom slucaju pored oca nista nece faliti..

  • neshha

    2. novembar 2013 | 13:51

    Alava,primitivna seljancura!

  • Nenad_BG

    2. novembar 2013 | 16:30

    Za dete je 1000 € i više nego dovoljno, ali za nju, naravno nije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA