POKORILA MALME: Seka sedi na fanovima! (FOTO)

Folkerka je na nastupu u švedskom gradu napravila lumperajku koju devojke iz prvog reda nikada neće zaboraviti, budući da im se zvezda večeri popela na ramena

  • 17

Seka Aleksić uveliko turnejom "Lom" osvaja kako region, tako i Evropu, a nedavno je na nastupu u Švedskoj pomamljenim fanovima sela na ramena kako bi se slikala sa njima!

Da pevačica nesumnjivo pravi ludnicu na nastupima, potvrđuje i to što su fanovi iz prvih redova poneseni vrelom atmosferom svoju kraljicu folka popeli na ramena, što ni malo ne bi bio čudno da u pitanju nisu bile devojke, a ne mišićavi i izdržljivi bilderi.

Seka je ovom prilikom promovisala i svoju novu frizuru, odnosno plave pramenove koje je izvukla, a koji neodoljivo podsećaju na one koje je Ceca promovisala još letos u svom spotu "Da raskinem sa njom".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jddjk

    3. novembar 2013 | 11:30

    Jadne ove devojke na kojima sedi ova aleksicka,sigurno su zavrsile u urgentnom zbog preloma kicme

  • Trut

    3. novembar 2013 | 11:25

    A baš sam skoro gledao neki pornić sa jednom ribom koja ima istu frizuru ko ona, sa tim plavim pramenovima..

  • Dušan

    3. novembar 2013 | 12:32

    Četiri devojke mogu da ponesu sto kila na ramenima dok se debela slika. Realno. Ali nije u redu da im ona ugrožava zdravlje,ipak su ljudi izašli u provod,platili kartu,žele da se opuste..E zato mi je žao tih devojaka jer bolovi mora da su neizdrživi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA