Parni valjak u Areni 8. marta!

Ulaznice za osmomartovski spektakl već su u prodaji po cenama od 1.800, 2.200 i 2.800 dinara, a mogu se kupiti na blagajnama "Kombank Arene", "Bilet centra," "Doma omladine" i TC "Ušće"

  • 1

Jedan od najvećih pop-rok bendova "Parni valjak", nakon što je napunio dve "Arene" 2010. godine i pet puta zaredom zabavljao publiku u "Sava centru" dve godine kasnije, u planu ima da 8. marta da ponovo u "Kombank Areni" okupi brojne ljubitelje.

Posle skoro 40 godina uspešne karijere, ovaj bend odlikuje to što zvuče bolje neko ikada, kao i da Aki peva i dalje na vrhunskom nivou ceo koncert od početka do kraja, a njihova energija je retko viđena, dok i dan-danas u svojoj prostoriji za vežbanje provode 4-5 sati svaki dan.

- Još su snažne uspomene na silinu emocija i pozitivnu energiju koju smo doživeli na dva koncerta u beogradskoj Areni pre pune tri godine. Zaista nas veseli skorašnji susret sa tako fantastičnom publikom. Želimo dokazati da to što se tada desilo nije slučajnost i da ovaj bend gine za svoju muziku i za svoju publiku - rekao je Husein Hasanefendić Hus, i nastavio:

- Dan žena 8. mart je poseban datum u godini kada posvećujemo više pažnje ženama u našem životu! Naše pesme su većinom ljubavne tematike i srećni smo što žene čine veći deo naše publike - ispričao je jedan od osnivača benda.

Ulaznice za novi spektakl "Parnog valjka" su u prodaji po cenama od 1.800, 2.200 i 2.800 dinara, a mogu da se kupe na blagajni "Kombank Arene", "Bilet centra", "Doma omladine", TC "Ušće" i na svim prodajnim mestima CS Eventima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA