HIT ANASTASIJE BUĐIĆ: Sve dok ja ne ubijam životinje, nosiću prave bunde! (VIDEO)

"Modelsica" je pokušala da objasni da se bunde prave od bolesnih životinja (?!), te da ih je normalno ubijati, ali da je to ne dotiče, sve dok sama to ne čini

  • 4

Bivša "Modelsica", manekenka i starleta Anastasija Buđić dala je veoma zanimljivo objašnjenje zašto nosi bunde od pravog krzna. Naime, lepotica navodi da se bunde prave od bolesnih životinja i da nema potrebe da brine o tome sve dok ih ona ne ubija.

- Ovo što nosim na sebi je bunda od nerca i lisice. Znate kako, ja sam pitala neke svoje prijatelje koji se bave lovom i oni su mi rekli da je svaka životinja koju ubiju bolesna ili starija, tako da, dokle god ja ne ubijam životinje, u redu je - izbacila je biser iz svojih punih usta "Modelsica".

Anastasija je tako pokušala da objasni da je sasvim normalno da se ubijaju životinje, ali da je to ne zanima sve dok to sama ne čini. Takođe, manekenka je dodala da ima dečka, čiji identitet drži u najstorožoj tajnosti, ali je i otkrila da je fina devojka koja ne voli skandale na javnim mestima.

Pogledajte šta je sve Anastasija rekla u emisiji "Glamur":

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA