DENS NASLEDNICA: Đoganijeva ćerka u X Factoru! (VIDEO)

Marinela Đogani će se pojaviti u emisiji koja se prikazuje u utorak, a osim nje će nastupiti i još jedno dete poznatih ličnosti čije se ime još čuva u tajnosti

  • 1

Kako najavljuju iz produkcije "X Factora", u sledećoj emisiji koja će biti emitovana u utorak uveče, pred žirijem će se pojaviti i dvoje dece poznatih ličnosti, a jedno od njih će biti Marinela Đogani, ćerka nekadašnjeg denserskog para Đoleta Đoganija i Slađane Delibašić!

Da podsetimo, Đoletova mezimica je pre tri meseca bila u centru pažnje kada je oduševljena Rijana na svom Tviter profilu okačila link sa Jutjuba na kojem Marinela peva hit pevačice sa Barbadosa "Stay".

Pažnju će sigurno privući i ljubavni par kojem se Emina obratila rečima: "Baš lepo izgledate, pevačica i fudbaler... ups rukometaš". Njen komentar je izazvao smeh u publici. Takođe, Kiki i Željko su nastavili ocenjivanje kandidata u svom stilu, pa je Lesendrić iskreno rekao takmičaru da je njegova interpretacija zvučala kao boks meč, dok je Joksimović imao utisak da takmičar još nije ni mutirao.

Pogledajte šta nas očekuje u trećoj epizodi "X Factora":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA