PROMENIO POL: Momak postao najlepša seks-bomba ikada! (FOTO)

Karmen Karera ima 28 godina i jedna je od najlepših voditeljki i modela na svetu, a svojim zanosnim oblinama oduzima dah gde god se pojavi, te je potpisana peticija da postane anđeo "Viktorijinog jata"

  • 88

Prelepa američka voditeljka, model, rijaliti zvezda i igračica Karmen Karera (28) rođena je 13. aprila kao Kristofer Roman u Nju Džersiju. Ime je promenila zbog učešća u gledanom rijalitiju, a nakon završetka je počela i promenu pola, da bi konačno ove godine objavila da je pravo žensko.

Prelepa Karmen je život posvetila sticanju slave, a ceo život se identifikovala kao muškarac. Ipak, danas je jedna od najvećih seks-bombi ikada, budući da izgleda bolje nego mnoge manekenke i modeli današnjice.

Nema ko joj ne bi pozavideo na zmijskom telu, a mnogobrojni obožavaoci osnovali su grupu i potpisali peticiju da Karmen bude jedan od anđela "Viktorijinog jata" koji bi defilovao na najvećem modnom spektaklu 10. decembra.

- Prešla sam i posljednju granicu - napisala je lepotica na Tviteru, i time dala do znanja da je bila na operaciji.

Karmen je dva puta pozirala za renomirani "W" magazin, a prošlog meseca prošetala je i modnom pistom u Los Anđelesu.

- Različitost je ključ za prihvatanje u velikim korporacijama. Karmen je lepa žena, baš kao i ostatak modela - rekao je jedan od Karmeninih obožavatelja. Peticiju su pokrenuli bez njenog znanja, a ona se zahvalila na Fejsbuku.

- Hvala svima! Učinimo nešto veliko! Ma, srušila bih tu pistu - napisala je lepotica na društvenim mrežama.

Šta mislite o ovoj prelepoj devojci?

(A. Č./ Daily Mail)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA