AKI PRETI SARI: Oteraj Ivana ili raskidam sa tobom! (VIDEO)

Tokom sinoćne žurke Goca Božinovska je manekenki prenela poruku od Markovića u kojoj joj on poručuje da se normalizuje ili da više ne spominje njegovo ime

  • 6

LJUBAVNA DRAMA! Ljut zbog toga što su se Sara i Ivan ponovo zbližili i spavaju zajedno, Aki je preko Goce Božinovske, koja je pevala na sinoćnoj žurki na "Farmi", svojoj dragoj poslao ultimatum: Ili ja ili Marinković, nakon čega se Trajanovićeva rasplakala i pred Gocom mu se zaklela na rijaliti vernost!

To što je prenošenje poruka iz spoljnog sveta zabranjeno, nema veze, pa je Goca najnormalnije obavestila Saru da joj je Aki rekao da se normalizuje ili da više ne spominje njegovo ime. Nakon što se isplakala, manekenka je odvela Ivana iza poljskog WC-a i objasnila mu da joj je Aki prioritet zbog čega će ona i Marinković od sada da budu na distanci.

Zatim je Trajanovićeva zamolila Božinovsku da njenom dragom Markoviću prenese poruku da je rasčistila stvari sa Ivanom, i da je samo Aki u njenom srcu.

Pogledajte kako je sinoć bilo napeto na "Farmi":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA