PROBA, TRENING, STAJLING: Marko Bulat se priprema za koncert (FOTO)

"koncert, koji ću održati u "Pioniru", trajaće duže od dva sata, a scena iziskuje napor. Želim da publika oseti svu energiju koju ulažćem, da bi sve bilo baš kako treba", rekao je poznati pevač

  • 1

Ništa neće prepustiti slučaju! Za koncert koji će povodom dve decenije uspešne karijere održati 24. novembra, u Hali "Pionir", Marko Bulat sprema se na svim poljima: ima redovne probe sa bendom, gostuje u televizijskim emisijama, nadgleda reklamnu kampanju, a stiže i da vežba.

- Trening je potreban, pre svega da bih se dobro osećao, ali i da bih bio u formi – rekao je Marko Bulat, kojeg je naš fotoreporter snimio u jednoj beogradskoj teretani, dok vežba.

- Stao sam sa treninzima, jer sam imao preko leta mnogo obaveza, ali sad, vraćam se u formu. Pritom, koncert, koji ću održati u "Pioniru", trajaće duže od dva sata, a scena iziskuje napor. Želim da publika oseti svu energiju koju ulažćem, da bi sve bilo baš kako treba - rekao je poznati pevač.

Marko Bulat, inače, posle treninga, satima je probao garderobu kod našeg poznatog dizajnera Bate Spasojevića, čije će neke modele nositi na koncertu.

- Batini modeli mi odgovaraju i uvek se radije odlučujem za njih, nego druge.  Planirano je da se nekoliko puta presvlačin na sceni, a biće i trenutaka, kada će publika biti potpuno iznenađena stajlingom, koji će videti pod reflektorima - obajsnio je Marko Bulat.

Koncert u Hali „Pionir“ organizuje "Digi media", koja se proslavila time što je prva organizovala nastup grupe "Merlin" u Beogradu. Planirano je nekoliko led ekrana, reflektora, bina će biti drugačija od dosadašnjih i Bulatu će biti omogućeno da bude što bliži publici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA