TESTISI U PROCEPU: Pogledajte Van Damovu smrtonosnu špagu između dva kamiona u pokretu! (VIDEO)

Producenti nove reklame za "Volvo" kažu da su iz prvog pokušaja snimili scenu u kojoj belgijski glumac balansira između dva vozila

  • 1

Legendarni Žan Klod van Dam je odlučio da nakon 25 godina ponovi čuvenu scenu iz "Krvavog sporta", s tim što je ovoga puta uradio špagu između dva kamiona koji se kreću unazad!

Radi se o novoj reklami za "Volvo" koja je snimljena na napuštenom aerodromu u Španiji, a producenti kažu da je scena snimljena iz prvog pokušaja! E sad, da li je belgijski glumac zaista napravio špagu od koje zastaje dah ili se radi o marketinškom triku, procenite sami.

Osim po ovakvim vratolomijama, Van Dam je poznat i po neverovatnim izjavama tipa: "Kolačić nema dušu. Ali je pre toga bio mleko i jaja. A u jajima ima potencijala za život". Kad bolje razmislimo, ova mudrost je veoma primenljiva i na ono što se dogodilo na snimanju ovog reklamnog spota koji je za nepunih 30 sati na Jutjubu pregledan skoro sedam miliona puta.

Pogledajte Van Damovu špagu smrti:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar

    15. novembar 2013 | 18:43

    Vozili su unapred a posle puste snimak obrnuto I verovatno je dekica van fam osuguran sa pojasevima koji su strucno ozbrisani.......ovo bo cak notis uradio izmedju 2 aviona :-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA