Cecina ćerka isprozivala Karleušu na Fejsbuku! (FOTO)

Anastasija Ražnatović je uz smeh okačila sliku na kojoj Karleuša traži Svetlani časove pevanja, a ona je, naravno, odbija

  • 33

Ćerka pevačice Cece Ražnatović Anastasija okačila je na svoj Fejsbuk fotografiju na kojoj je neko u šali montirao scenu iz spota njene majke "Turbulentno" u kojoj Svetlanu zove Karleuša i traži joj časove pevanja. Anastasija se smejala kada je videla sliku i svoje pratioce je obradovala ovom smešnom scenom.

Naime, neko je odabrao fotku iz novog Cecinog spota u kojem pevačica pruža telefon dečku i ilustrovao da ju je u tom trenutku zvala Karleuša i tražila časove pevanja, što je Ceca, naravno, odbila. Ova situacija zasmejala je mladu Anastasiju, te je fotku odmah okačila na društvene mreže.

Budući da je poznato da Ceca ne odgovara javno svojim kolegama na prozivke, ostaje da vidimo kako će reagovati na postupak svoje ćerke.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinisa

    15. novembar 2013 | 14:39

    A ko ce tebi dati casove pevanja ? Nisi ni ti nista bolja od nje ! Ps: molio bih admina da objavi komentar ,hvala .

  • grobarka

    15. novembar 2013 | 14:59

    Anastasija joj je samo vratila. Pre nekoliko dana je karleusa okacila sliku na kojoj ceca kao govori anastasiji da prestane slusati krimi rad. Devojka je samo uzvratila, pametno!

  • MIlica

    15. novembar 2013 | 14:41

    To su dečija posla, Anastasija je dete... na žalost sa tim dečijim poslovima i prozivkama je prva počela Karleuša.... ne može ona da ćuti ni dve nedelje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA